Gå til sideinnhold
innbo mor og datter

Din trygghet: utforsk fordelene med personforsikring

Når langvarig sykdom først treffer, kan din økonomiske situasjon bli tøff om du ikke allerede er dekket av en personforsikring.

– Flere prognoser viser at tallet på antall personer som mottar uføretrygd i Norge, stadig vil stige, sier leder for salg, marked og organisasjonsutvikling, Angelika Handeland.

Ofte er mennesker i tvil om de virkelig trenger en personforsikring, men det er viktig for alle å vurdere det. Hvorfor? For det første, livet er uforutsigbart. Uventede hendelser, som sykdom eller ulykker, kan oppstå når som helst. Personforsikring kan gi økonomisk støtte i slike vanskelige situasjoner.

For det andre, det er viktig for familiebeskyttelse. Hvis familien er avhengig av din inntekt, kan personforsikring bidra til økonomisk sikkerhet.

For det tredje, forsikring kan hjelpe med utgifter relatert til pleie eller rehabilitering grunnet alvorlig sykdom eller ulykke.

Selv om det kan virke overveldende å vurdere personforsikring, er det en viktig del av finansiell planlegging og kan gi betydelig støtte i uforutsette situasjoner.

– En potensiell fremtid med uførhet kan skje alle og enhver, og det viktigste man kan gjøre er å sikre seg mot dette på forhånd, sier Handeland.

Tre vanlige myter om uføreforsikring

Myte 1: Jeg blir ikke syk, det skjer ikke meg.

Myte 2: Jeg trenger ikke forsikring, jeg har gode nok ordninger gjennom jobben.

Myte 3: Det er så vanskelig å forstå.

– En uføreforsikring er med på å bidra til økonomisk stabilitet for en person i tilfelle uførhet skulle oppstå. Generelt vil det være lurt å skaffe en slik forsikring i ung alder, da dette minimerer sjansen for at forsikringsselskapet vil pålegge unntak eller øke prisen, avslutter Handeland.

For mer informasjon om kjøp av forsikring gjennom Frende Forsikring, klikk her.

Wenche

Snakk med en av våre rådgivere om forsikring.

Gi oss tilbakemelding