Gå til sideinnhold

Flekkefjord Sparebank UNG

Vi vil hjelpe unge opp og frem, derfor får alle mellom 18 og 34 ekstra gode vilkår i banken, og egne rådgivere som er spesialister på ung økonomi.

Tidlig etablert, student eller klar for å reise verden rundt på backpacking? Vi hjelper deg uansett hvilke planer du har, og hvordan livssituasjonen din ser ut. Som UNG-kunde hos oss får du blant annet en av landets beste renter på BSU, gratis økonomisk rådgivning og kundefordeler

UNG_Nettside

Gratis økonomisk rådgivning

Hos oss kan du være trygg på at våre finansielle rådgivere gir deg den hjelpen du trenger – helt gratis.

En av landets beste renter

Som UNG-kunde får du en av landets beste betingelser på boligsparing for unge hos oss.

Kundefordeler

Som en aktiv bank i lokalsamfunnet gir vi deg kundefordeler hos flere av våre samarbeidspartnere.

Vi kan UNG økonomi

Enten du har penger til overs, eller har nok med å få budsjettet til å gå opp – våre rådgivere kan UNG økonomi, og gir råd tilpasset din livssituasjon og dine planer. Snakk med oss om målene dine – nå og for framtiden!

Marius BSU

Spare til din første bolig?

Med BSU-konto kan du spare 27. 500 kroner årlig og 300. 000 totalt. Spar frem til det året du fyller 33 år. Sparer du mer enn 27.500 kroner årlig kan du spare i BSU Ekstra.

image00019

Kjøpe din første bolig?

Planlegger du å kjøpe din første bolig, eller ønsker du å lære mer om hvordan du kan få råd til din første bolig?

image00003

Frende UNG

Frende UNG er en skreddersydd forsikringspakke for deg mellom 18 og 30 år, som sørger for at både du og eiendelene dine er godt dekket. 

Aleksandra, Marius, Sebastian og Eirik

Aksje- og fondssparing

Ønsker du å ha et langsiktig sparemål og få mest mulig igjen for sparingen din? Det har vist seg over tid at sparing i aksjer og fond kan gi en bedre avkastning enn andre spareformer.

image00018

Spar hver gang kortet brukes

Småspar gjør det enkelt og morsomt å spare til det du ønsker deg. Hver gang du handler eller tar ut kontanter blir et valgt beløp overført til en valgt konto. Da sparer du litt, men ofte!

26 - bankkort_02

Skal dere flytte sammen?

Med samboerkontrakt får dere en god oversikt over verdier og eiendeler. Dette sikrer en ryddig hverdagsøkonomi. Med god veiledning underveis kan dere enkelt opprette en digital kontrakt her.

pexels-alexander-suhorucov-6457544

Gi oss tilbakemelding