Gå til sideinnhold

Bankens ledergruppe

Her er ledergruppen i Flekkefjord Sparebank

foto2-269

Heidi Nag Flikka

Administrerende banksjef
38 32 00 05

Flikka har en master i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole og masterprogram i ledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun har flere års ledererfaring fra selskaper innen marine, offshore og finans, blant annet AF Gruppen, Fjord Line og Sparebank1 SR-Bank. Flikka har også mange års erfaring fra flere styreverv i selskaper innen finans og industri. Hun har vært ansatt i Flekkefjord Sparebank siden 2020.

foto2-34

Rolf Lien

Assisterende banksjef | Leder privatmarked
38 32 00 10

Lien har en mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole, samt masterprogram i økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI. Han har tidligere jobbet som bedriftsrådgiver for Fokus Bank og siden 2005 vært ansatt og en del av ledelsen i Flekkefjord Sparebank.

foto-525

Njål Danielsen Grønsund

Finansdirektør
38 32 00 40

Grønsund er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH). Tidligere har Njål hatt stillingen som ass. leder bedriftsmarked i Flekkefjord Sparebank. I tillegg har Njål bred erfaring inne kapitalmarkeder, herunder kapitalstruktur og finansielle transaksjoner. Han har også jobbet som finansanalytiker i SR-Bank i Stavanger med ansvar for bankens investerings- og plasseringsprodukter, samt virksomhetsstyringen til bankens privatmarked.

foto-548

Kim Ingebretsen

Leder bedriftmarked
38 32 00 06

Ingebretsen er utdannet siviløkonom fra Høgskolen i Agder og har en master i ledelse fra Handelshøyskolen BI. Han har tidligere jobbet som banksjef i SpareBank1 SR-Bank, distriktssjef i Kruse Smith Entreprenør og daglig leder i Fjellbygg AS. Ingebretsen ble ansatt i Flekkefjord Sparebank i 2021.

Mars-1006

Mikal Ringsbye

Leder kundeopplevelse og forretningsutvikling
38 32 00 29

Ringsbye er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder. Han har også utdanning innen IT ved Noroff. Han har erfaring som rekrutteringsrådgiver fra blant annet Jefferson Wells og Manpower. Ringsbye er født og oppvokst i Flekkefjord, og endte sine masterstudier i 2021. Han ble ansatt som finansiell rådgiver, og har siden den gang gått gradene i banken.  

Mars-755

Angelika Handeland

Leder salg, marked og organisasjonsutvikling
38 32 00 08

Angelika Handeland er utdannet markedsøkonom og har prestasjonsledelse, finans og privatøkonomi fra Handelshøyskolen BI. Angelika har flere års erfaring fra blant annet Sparebanken Sør og DnB.

Hun har i tillegg til sin bankerfaring bakgrunn i privat næringsliv i Lyngdal og større internasjonale bedrifter lokalisert i Oslo.

Gi oss tilbakemelding