Gå til sideinnhold
Innganger nettside_2-03

Visste du at vi tilbyr en av landets beste BSU-renter?

Fra og med 11. desember er BSU-renten på 6,55%. BSU-renten er Flekkefjord Sparebank sin beste rente og den smarteste måten å spare til sin første bolig for unge.

For noen kan det å komme seg inn på boligmarkedet være utfordrende. Derfor ønsker vi å gi deg et godt grunnlag for et fremtidig boligkjøp. Ved å opprette boligsparing for ungdom i Flekkefjord Sparebank, kan du dra nytte av en av landets beste BSU-renter, samt bankens beste rente. Boligsparing for ungdom er derfor en smart måte å opparbeide egenkapital til kjøp av din fremtidige drømmebolig.

– Vi ønsker å gi unge en bedre mulighet til å komme inn på boligmarkedet. Med en av landets beste BSU-renter gir vi dem god hjelp på veien inn i det som for mange er et krevende boligmarked, sier bankens salgsleder for privatmarked, Erik Litlehei.

Mars-799

Hva er en BSU konto, og hvordan fungerer den:

Nå er BSU-renten på 6,55%. Boligsparing for ungdom gjelder for deg i alderen 13 til og med året du fyller 33, og kan være til god hjelp når du skal kjøpe din første bolig. Du kan sette inn opptil kr. 27.500 hvert år, og kr. 300.000 i løpet av hele kontraktstiden. Oppsparte renter kommer i tillegg. Videre får du skattefradrag på inntil kr. 2.750 per år. Det er selvfølgelig helt opp til deg hvor mye du ønsker å spare hvert år.

En BSU-konto kan opprettes i din nettbank med noen få klikk. Det er også viktig å huske på at en BSU-avtale kun kan opprettes én gang, og at pengene må brukes til å kjøpe bolig, eller nedbetale boliglån. Dersom du ønsker å ta ut pengene uten å bruke det til boligrelaterte formål, må oppnådde skattefordeler tilbakebetales, og du kan ikke opprette en ny BSU-konto. 

Du kan kun ha en BSU-konto. Dersom du har BSU-konto i en annen bank, kan vi flytte den over til oss. Trenger du hjelp til dette eller lurer på noe annet, kan du ta kontakt med en av våre rådgivere her.

Vi tilbyr også andre spareordninger, som for eksempel BSU ekstra og BSU for barn. BSU ekstra kan være passelig for deg som ønsker å spare mer enn maksbeløpet til en vanlig BSU-konto.

Med skattefradrag, oppsparte renter og god tid til å bygge opp egenkapital, er BSU en smart og gunstig måte å spare til sin første bolig.

Husk å fylle opp BSU-kontoen din innen 29. desember for å kunne dra nytte av skattefordelene for 2023.

Ønsker du å lære mer om fordelene og reglene omkring BSU?

image00015

Gi oss tilbakemelding