Gå til sideinnhold
Design uten navn

Vi søker ny banksjef (for en dag)

Er du student og på jakt etter relevant arbeidserfaring? Søk vårt summer internship-program innen 28. februar.

foto2-251

Vi vil gjerne høre fra deg

Send din søknad og CV til [email protected] innen 28. februar.

Som en engasjert samfunnsbygger ønsker Flekkefjord Sparebank derfor å tilby ungdom fra regionen som er under høyere utdannelse «summer internships» med mulighet for å kunne tilegne seg relevant arbeidserfaring.

Banken søker unge som tar høyere utdannelse innenfor studieretninger som er relevante for den kompetansen vi har behov for i banken. Eksempler på dette kan være økonomi, markedsføring, IT, eiendomsmegling og annet.

Bli banksjef for en dag

Vi kommer også til å gi en av studentene som blir tatt inn på vårt summer internship program muligheten for å være banksjef for en dag.

Listen over oppgaver som ligger klar til sommervikarene er lang og omfatter blant annet rådgivning til bankens kunder, utforming og publisering av innhold til bankens digitale kanaler, utarbeidelse av markedsanalyser, bistand til strategiprosjekter, compliance og intern kontroll-oppgaver, kredittvurderinger og mye annet.

Verdifull arbeidserfaring

– Vår visjon med å tilby dette er at i tillegg til at banken får tilført ressurser for å få utført viktige arbeidsoppgaver, så vil dette også forhåpentligvis gi lokal ungdom en verdifull arbeidserfaring som de vil kunne ta med seg videre i sin arbeidskarriere. Vi ønsker også å synliggjøre lokalbankens rolle som en spennende kompetansearbeidsplass. I beste fall kan prosjektet også bidra positivt som et langsiktig rekrutteringstiltak, sier Flikka, som selv startet sin arbeidskarriere som sommervikar i Flekkefjord Sparebank i 1995.

Gi oss tilbakemelding