Gå til sideinnhold
Owe og Rune EIK

Flekkefjord Sparebank med ny sponsoravtale med EIK

Flekkefjord Sparebank har inngått en treårig sponsoravtale med Egersunds Idrettsklubb. Felles for partene er en satsing på et levende lokalsamfunn for barn og unge.

Kilde: Gjengitt med tillatelse fra Dalane Tidende

Heidi Nag Flikka, administrerende banksjef, tok nylig turen til Egersund for å være med på å dele nyheten.

– Vi etablerte kontoret i Egersund i januar, og en viktig del av vårt konsept er at vi ønsker å være en engasjert samfunnsaktør i lokalmiljøet. Vi ønsker at Egersund skal være et godt sted å bo og et attraktivt sted å drive næringsvirksomhet, sier hun.

Foto: Ingunn Walderhaug/Dalane Tidende
Foto: Ingunn Walderhaug/Dalane Tidende

Banken er derfor opptatt av å støtte frivilligheten, lag og foreninger, forklarer hun – særlig når det gagner barn og unge. Les mer om vårt bidrag til et aktivt lokalmiljø her.

– Derfor syntes vi at det var veldig stas å inngå et sponsorsamarbeid med EIK, med de aldersbestemte lagene der, sier hun.

I mai inngikk Flekkefjord Sparebank en sponsoravtale på tre år med klubben. Klubben får et større årlig beløp, mot at sparebanken har fått sin logo på brystet på «windbreaker»-jakkene og på ryggen på drakta til alle klubbens spillere mellom 6 og 16 år.

– Nå blir Flekkefjord Sparebank én av de desidert største sponsorene i vårt nettverk. Vi er veldig glade og fornøyde med dette samarbeidet, sier Kenneth Andersen, klubbadministrator i EIK.

Walderhaug, I. (2023, 02.06). EIKs nye sponsor fikk vist fram logoen i borgertoget: – Etter 17. mai har det kommet enormt med kommentarer. Dalane Tidende.

Gi oss tilbakemelding