Gå til sideinnhold
Illustrasjoner

Straksbetaling blir endret

Vi gjør noen endringer for å sikre våre kunders økonomiske trygghet. Nå er beløpsgrensen for straksbetaling endret til 15 000 kroner per transaksjon. Dette tiltaket er innført for å bekjempe økende svindel mot norske bankkunder og forhindre at store beløp forsvinner før vi rekker å fange det opp.

Straksbetaling er en trygg og nyttig funksjon, men vi ser at det er nødvendig med en justering av beløpsgrensen. Dette vil bidra til å begrense risikoen for at svindlere stjeler store pengesummer raskt ved hjelp av straksbetaling.

Hvis du trenger en høyere beløpsgrense, kan du kontakte vårt kundesenter i åpningstiden for å justere grensen. Du kan ikke endre grensen selv, da dette ville ha vært lett for svindlere å utnytte. Ønsker du en høyere beløpsgrense, vennligst ring kundesenteret eller send en melding fra innlogget mobil- eller nettbank. Du vil da bli ringt opp av banken for å dobbeltsjekke at meldingen kom fra deg.

Vær oppmerksom på at denne endringen gjelder straksbetaling, ikke vanlige bankoverføringer. Hvis du planlegger et kjøp på over 15 000 kroner og trenger pengene overført umiddelbart, anbefaler vi at du kontakter oss i god tid. Kundesenteret er åpent mandag til fredag fra kl. 9 til 15.30, og vi svarer så raskt vi kan.

Mars-550

Trenger du hjelp eller lurer på noe?

Gi oss tilbakemelding