Gå til sideinnhold
IMG_1842

Slik støtter vi Lindesnes Røde Kors Hjelpekorps

Flekkefjord Sparebank støtter Lindesnes Røde Kors Hjelpekorps sitt innkjøp av ny U Safe med gavemidler fra bankens gavefond.

U Safe er en fjernstyrt livbøye som brukes til å redde liv i vann og elv. Lindesnes Røde Kors Hjelpekorps ønsker blant annet å ta den i bruk ved arrangementer langs vannet, som Skalldyrfestivalen.

– Vi er stolte over å kunne bidra til å forbedre sikkerheten langs Lindesnes-kysten. Hjelpekorpset gjør et viktig arbeid og brenner for å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet – noe som vi også ønsker å være en del av, sier leder ved Flekkefjord Sparebank – avdeling Lindesnes, Erlend Selvik Ask. Han hoppet selv i vannet for anledningen.

IMG_1819

Lindesnes Røde Kors Hjelpekorps ser frem til deres nye U Safe er på plass, og at de nå vil være enda bedre rustet til å håndtere situasjoner som krever rask respons og redning på sjøen.

– Vi er svært takknemlige for støtten fra Flekkefjord Sparebank. En ny U Safe kan hjelpe oss med å redde liv på søk- og redningsaksjoner, sanitetsvakter, samt gi økt sikkerhet til våre frivillige mannskaper, sier administrativ leder for Lindesnes Røde Kors Hjelpekorps, Olav Birkeland.

IMG_1842

Gi oss tilbakemelding