Gå til sideinnhold

Sjekk ut hvem som deltar på årets summer internship

Flekkefjord Sparebank fortsetter med summer internship, hvor unge under høyere utdanning får prøve seg på relevante arbeidsoppgaver.

Summer internship 2023 gruppebilde

Mandag 26. juni ble årets summer internship sparket i gang. Som vanlig, gikk de to første dagene til å bli kjent med bankens historie, strategi og ansatte. Gruppeoppgaver og team-building bidro til at studentene ble bedre kjent med hverandre.

– Vi ønsker at unge som er under høyere utdanning vender hjemover etter studiene. Derfor vil vi vise hvilke jobbmuligheter som finnes i regionen vår. Det er viktig at vi ikke går glipp av verdifull kompetanse, sier administrerende banksjef Heidi Nag Flikka.

Følgende studenter får muligheten til å bryne seg på bankens mange oppgaver i år:
Eirik Osen, Sebastian Versland, Marius Bringedal, Johannes Johannessen, Rine Åsly, Kristian Andreassen, Caroline Våge Skårdal, Aleksandra Vida og Lenea Norås.

– Det er en fin måte å bli kjent med bankens drift og funksjoner. Her får jeg bruk for det jeg har lært på studie, samtidig som jeg bygger videre på min kompetanse, sier Eirik Osen.

DSC07090 kopi

Alle studerer innenfor retninger som er egnet for bankens kompetansebehov. De vil bli tildelt arbeidsoppgaver som er relevante for deres studie, og få verdifull arbeidserfaring.

– Dette er en utrolig flott mulighet for de unge i regionen. Jeg er takknemlig for å kunne være hjemme om sommeren samtidig som jeg får bygget opp relevant arbeidserfaring, sier Rine Åsly.

DSC07081

– Studentene vil få verdifull arbeidserfaring, samtidig som at banken vil få brukt deres kompetanse til å utføre viktige oppgaver i den daglige driften av banken. I lengden kan dette fungere som et springbrett, hvor de unge kommer tilbake til banken i fremtiden, avslutter Flikka.

Gi oss tilbakemelding