Gå til sideinnhold

Rekordmange søkere til årets summer internship

Flekkefjord Sparebank hadde rekordmange søkere til summer internship-programmet. I år blir det hele 16 summer interns som får prøve seg på relevante arbeidsoppgaver.

alle summer interns

Mandag 24. juni gikk startskuddet for årets summer internship. De første dagene ble satt av til å bli kjent med bankens historie, strategi og ansatte. I tillegg deltok årets summer interns på studentarrangementet MØT på Grandtaket i Flekkefjord.

– Vi ønsker at unge som er under høyere utdanning vender hjemover etter studiene. Derfor vil vi vise hvilke spennende jobbmuligheter som finnes i regionen vår. Det er viktig at vi ikke går glipp av verdifull kompetanse, sier administrerende banksjef Heidi Nag Flikka.

Følgende studenter får muligheten til å bryne seg på bankens mange oppgaver i år:
Anja Isabel Eikeland, Camilla Lønning, Victoria Hafredal, Marius Dalemark Austad, Anna Mathilde Adolfsen, Erlend Birkeland Omdal, Mia Helene Berg, Benjamin Knutsen Douaieb, Natalie Tveiten, Maiken Vinningland, Thea Sleveland, Rine Åsly, Vetle Rosfjord Loga, Caroline Våge Skårdal, Per Fredrick Thorsen og Marthe Myrvang Johannessen.

– Det er en fin måte å bli kjent med en fremtidsrettet lokalbank på. Her får jeg prøvd ut det jeg har lært på studie, samtidig som jeg får relevant arbeidserfaring, sier Camilla Lønning.

Anja, Camilla, Victoria

Alle studerer innenfor retninger som er egnet for bankens kompetansebehov. De vil bli tildelt arbeidsoppgaver som er relevante for deres studie, og få verdifull arbeidserfaring.

– Dette er en utrolig flott mulighet for de unge i regionen. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene, sier Vetle Rosfjord Loga.

Vetle Rosfjord Loga

– Studentene vil få verdifull arbeidserfaring, samtidig som at banken vil få brukt deres kompetanse til å utføre viktige oppgaver i den daglige driften av banken. I lengden kan dette fungere som et springbrett, hvor de unge kommer tilbake til banken i fremtiden, avslutter Flikka, som selv har vært sommervikar i Flekkefjord Sparebank.

Gi oss tilbakemelding