Gå til sideinnhold
Investere

Flekkefjord Sparebank forsterker sin posisjon som fremtidens lokalbank: endringer i organisasjon og ledergruppe

Flekkefjord Sparebank tar et nytt steg mot fremtiden og styrker organisasjon og ledergruppe med nøkkelpersoner som bringer med seg verdifull erfaring og kompetanse.

Vi er stolte over å kunngjøre ansettelsen av Serina Svindland Bakketeig som ny leder for kundeopplevelse og forretningsutvikling, samt nye roller for Kim Ingebretsen og Mikal Ringsbye.

Serina Svindland Bakketeig blir vår nye leder for kundeopplevelse og forretningsutvikling

Serina Svindland Bakketeig tiltrer som ny leder for kundeopplevelse og forretningsutvikling. Serina har en imponerende bakgrunn fra Sbanken som produktspesialist og forretningsutvikler, og kommer nå fra stillingen som Investment Director i Allianse Microfinans AS. Hennes brede erfaring og innovative tilnærming vil være uvurderlig for vår satsing på å forbedre kundeopplevelsen og utvikle nye forretningsmuligheter. Serina er opprinnelig fra Flekkefjord, hjemflyttet etter flere år i Bergen, Oslo og utlandet til Mandal der hun har bosatt seg med mann og barn.

«Jeg er stolt og spent over muligheten til å tre inn som ny leder for kundeopplevelser og forretningsutvikling i Flekkefjord Sparebank. Flekkefjord Sparebank er på en utrolig spennende reise som jeg gleder meg til å bli med på. Jeg brenner for smidige og brukervennlige kundeopplevelser, og jeg har spesiell interesse for å bruke ny teknologi til å utvikle nye innovative løsninger – alt med kundene i fokus. Selv motiveres jeg spesielt av å bli en del av en kunnskapsrik og dedikert ledergruppe som tør å satse og som er tro mot bankens strategi.» sier Serina

Mikal Ringsbye – ny leder for bedriftsmarked

Mikal Ringsbye går fra sin nåværende stilling som leder for kundeopplevelse og forretningsutvikling til rollen som leder for bedriftsmarkedet (BM). Mikal vil nå bruke sin kompetanse til å styrke vår BM-satsning ytterligere. Fremtidens bedriftsmarked vil kreve fleksibilitet, innovasjon og en dyp forståelse av kundenes behov. Hans overgang til denne rollen markerer vår intensjon om å fortsette veksten og utviklingen innen bedriftsmarkedet. Vi mener at bedriftskundene i våre lokalsamfunn vil kreve at vi er mer enn bare finansielle tjenesteytere, vi må være strategiske partnere som støtter innovasjon, lokal vekst, bærekraft og digital transformasjon. Gjennom målrettede investeringer, tilpassede tjenester og bærekraftige løsninger, er Flekkefjord Sparebank klar til å møte fremtidens bedriftsmarked og bidra til verdiskapning for våre bedriftskunder.

«Jeg er svært stolt over muligheten og tilliten jeg har fått for å tre inn i nok en spennende stilling i banken, nå som leder for bedriftsmarkedet. Jeg ser frem til å jobbe tett med lokalt næringsliv og dyktige kolleger for å videreutvikle våre tjenester og skape ytterligere vekst i lokalmarkedet,» sier Mikal.

Kim Ingebretsen – ny Banksjef i Lyngdal

For å styrke vår tilstedeværelse og satsing i Lyngdal, går Kim Ingebretsen over i rollen som Banksjef i Lyngdal. Kims kunnskap og erfaring vil være sentral i vår strategi for å etablere oss som fremtidens lokalbank i området. Hans erfaring og forståelse for det lokale markedet vil være avgjørende i arbeidet med å realisere vår visjon om å være en fremtidsrettet lokalbank som bidrar til vekst og utvikling i Lyngdal.

«Jeg er veldig klar for å ta på meg rollen som banksjef i et så viktig markedsområde som Lyngdal. Jeg ser frem til å jobbe tett med våre kunder og det lokale næringslivet for å skape vekst og utvikling i området. Jeg ser også frem til å bidra til bankens vekst og sikre at vi fortsetter å være en solid støttespiller for lokalsamfunnet» uttaler Kim Ingebretsen

«Med Kim som ny banksjef i Lyngdal, er vi trygge på at vi vil fortsette å bygge sterke, langsiktige relasjoner med våre kunder og bidra til økonomisk vekst og stabilitet i lokalsamfunnet.

Hans omfattende erfaring og lederskap gjør ham til den ideelle kandidaten til å lede vår satsing i Lyngdal, og vi ser frem til å se de positive endringene han vil bringe med seg» sier Administrerende banksjef Heidi Nag Flikka

«Ledergruppen styrker sin kompetanse ytterligere med Serina Svindland Bakketeig. Hennes kompetanse og innsikt vil bidra sammen med øvrig ledelse til å drive vår bank fremover i en tid med endringer og nye muligheter. Disse endringene vil styrke Flekkefjord Sparebank sin posisjon som en fremtidsrettet og kundeorientert lokalbank.» sier administrerende banksjef Heidi Nag Flikka.

Gi oss tilbakemelding