Gå til sideinnhold
DSC06432

Endelig offisiell åpning av Flekkefjord Diskgolfbane

Lørdag 10. juni var det duket for den offisielle åpningen av Flekkefjord Diskgolfbane. Flekkefjord Sparebank har støttet prosjektet med 300 000 kr.

Med solfylt himmel og strålende vær var det rigget for den offisielle åpningen av Flekkefjord Diskgolfbane, lørdag 10. juni. Diskgolfbanen ligger på Søyland i Flekkefjord og er åpen for alle som ønsker å kombinere natur og fysisk aktivitet.

Det var lagt opp til aktiviteter for både store og små, med familieturnering, hovedturnering og puttekonkurranse. Premieutdeling og grilling sto også på programmet.

DSC06355

I forbindelse med realiseringen av prosjektet, bidro Flekkefjord Sparebank med en gave på 300 000 kr fra bankens gavefond i 2022. I tillegg gir Flekkefjord Sparebank en gave på 10 000 kr som kan brukes til å kjøpe diskgolfer som kan lånes ut, slik at alle kan få prøve seg på den nye banen.

– For oss i Flekkefjord Sparebank er det viktig å bidra til å skape gode og levende lokalsamfunn. Vi er derfor storfornøyde med å kunne bidra til realiseringen av en ny diskgolfbane i Flekkefjord og et nytt tilbud for både store og små, sier adm. banksjef Heidi Nag Flikka.

DSC06387

– Gaven fra Flekkefjord Sparebank har gjort det mulig for oss å realisere en diskgolfbane av høy standard. Bankens engasjement og interesse for prosjektet har vært inspirerende for dugnadsgjengen. Nå gleder vi oss til å se både lokale og besøkende dra nytte av den flotte banen, sier en takknemlig Sem Meijer, på vegne av prosjektgruppen.

DSC06394

Det er heller ingen hemmelighet at det har gått ned mange timer med dugnadsarbeid i planleggingen og byggingen av den flotte diskgolfbanen.

– Vi ønsker også å rette en stor takk til alle de frivillige som har bidratt til realiseringen av prosjektet. Uten dere hadde dette aldri vært mulig, avslutter Flikka.

Gi oss tilbakemelding