Gå til sideinnhold
Jan Terje Rottem_

Ny leder på plass i Lyngdal


Forrige uke kunne Flekkefjord Sparebank ønske den nye lederen for avdeling Lyngdal, Jan Terje Rottem, velkommen som en del av teamet. Han kommer fra stillingen som senior forsikringsrådgiver i Frende Forsikring.

–  Jeg er stolt og glad for å ha blitt ansatt som ny leder ved Flekkefjord Sparebank- avdeling Lyngdal.  Jeg ser frem til å jobbe sammen med dyktige kolleger, kunder og næringsliv for å utvikle og styrke banken i tiden som kommer. Vi står ovenfor en bransje i sterk utvikling, og jeg har klokketro på vårt lokalbank-konsept, som går ut på at vi skal vi nære og tett på kundene våre. Vi er ikke avhengig av lange beslutningsprosesser og alle beslutninger blir tatt her lokalt. Det gjør at vi raskere og enklere kan finne de beste løsningene for kunden, sier Rottem.

Jan Terje er utdannet fra BI og kommer fra Lyngdal. Han er for mange et kjent navn allerede, da han har jobbet i bankens deleide selskap Frende forsikring. Her har han hatt et tett samarbeid med banken og kjenner derfor flere av bankens kunder og markedet godt. Jan Terje overtar etter Gyro Eftestøl som har gått over i stillingen som eiendomsmegler hos bankens deleide meglerselskap, Exbo.

– Flekkefjord Sparebank har vekstambisjoner og ønsker å være den beste lokalbanken for enda flere i regionen. Vi er derfor veldig glade for at vi har fått Jan Terje Rottem med på laget i denne stillingen. Med den bakgrunnen, erfaringen og ambisjonen han har for avdelingen, har jeg stor tro på at han vil bidra til å styrke bankens posisjon i Lyngdal, sier adm. banksjef, Heidi Nag Flikka.

Gi oss tilbakemelding