Gå til sideinnhold
Tone.

Ny finansiell rådgiver ved avdeling Lindesnes

Flekkefjord Sparebank ønsket i forrige uke velkommen til den nye finansielle rådgiveren ved avdeling Lindesnes, Tone Joakimsen-Persson. Hun kommer fra stillingen som rådgiver i Gjensidige Forsikring.

– Jeg setter stor pris på å få denne muligheten og jeg ser frem til å jobbe med å etablere Flekkefjord Sparebank som lokalbanken i Lindesnes. Dette er en spennende og fremoverlent arbeidsplass i stor fart, som satser på å etablere noe nytt i byen. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene sammen med mine kolleger Gunnar og Erlend, og posisjonere oss som den aller beste lokalbanken regionen, sier Tone Joakimsen-Persson.

Tone har 10 års erfaring fra forsikringsbransjen og kommer fra Lindesnes. Hun vil nå tre inn i stillingen ved det nyopprettede finanshuset i Mandal som dekker markedsområdet Lindesnes. Kontoret i Mandal åpner som kjent først senere i år, og mens de venter på å flytte inn befinner de seg sammen med bankens samarbeidspartner Exbo Eiendomsmegling, i deres lokaler like rundt hjørnet.

– Vi er veldig glade for at Tone blir med på å styrke vårt dyktige lag i Flekkefjord Sparebank – avdeling Lindesnes. Hun har god og relevant erfaring som vil bli viktig for å nå de store vekstambisjonene som banken har i området, sier leder ved Flekkefjord Sparebank – avdeling Lindesnes, Erlend Ask.

Gi oss tilbakemelding