Gå til sideinnhold
Foto: Thomas Brun | NTB

Møte for egenkapitalbeviseiere

Det innkalles til møte for egenkapitalbeviseiere i Flekkefjord Sparebank 29.08.2024 kl. 18:00.

Valgmøtet avholdes i Flekkefjord på Grand Hotell.

Skriftlig innkalling blir sendt til registrerte egenkapitalbeviseiere.

Påmeldingsskjema, eventuelt fullmaktsskjema, samt instruks for egenkapitalbeviseiernes valg er sendt til registrerte egenkapitalbeviseiere.

Påmeldingsskjema og evt. fullmaktsskjema må være mottatt av banken innen 28.08.2024 kl. 16:00.

Innkalling til valgmøte sendes de som er registrert som egenkapitalbeviseier per 13.08.2024. Stemmeberettigede egenkapitalbeviseiere skal være registrert i Verdipapirsentralen (VPS) på valgdatoen. Antall egenkapitalbevis i banken er 1 500 000. Hvert egenkapitalbevis gir én stemme. Den eller de som får flest stemmer er valgt. I tilfelle av stemmelikhet foretas loddtrekning.

Hovedsak på møtet er å velge 3 medlemmer og 1 varamedlem til valgkomiteen for egenkapitalbeviseiernes valg. Disse medlemmene skal velges av og blant egenkapitalbeviseierne som møter på egenkapitalbeviseiermøtet. Instruks for valgkomiteen for egenkapitalbeviseiernes valg blir ettersendt til valgkomiteen når denne er satt.

Valgkomiteens oppgave er å forberede og avgi innstilling til egenkapitalbeviseierne om:

  • egenkapitalbeviseiernes valg av medlemmer og varamedlemmer til generalforsamlingen 
  • valg av medlemmer og varamedlemmer til valgkomiteen for egenkapitalbeviseiernes valg, herunder valgkomiteens leder og nestleder

Egenkapitalbeviseiernes representanter til Flekkefjord Sparebanks generalforsamling skal så velges i nytt møte. Det vil senere bli innkalt til dette.

Vel møtt!

Gi oss tilbakemelding