Gå til sideinnhold
Julearrangement 9.12 teaser

Julefest og konsert i Flekkefjord Sparebank Arena

Flekkefjord Sparebank inviterer til julefest, utdeling av prosjektmidler og konsert med Chris Medina i Flekkefjord Sparebank Arena.

Lørdag 9. desember kl. 16:00 gir vi tilbake til lokalsamfunnet ved å ønske store og små velkommen til gratis julefest i Flekkefjord Sparebank Arena. Alle har utbytte av en bank som gir tilbake. Derfor tar vi ansvar for å skape gode og levende lokalsamfunn gjennom vårt gavefond.

På programmet finner man blant annet utdeling av prosjektmidler til lokale lag og foreninger. Det vil bli servert julegløgg, julebakst, godteri og julebrus, og vi garanterer julestemning for hele familien.

Det blir også konsert med den kjente artisten Chris Medina. Han skal blant annet synge julesanger, samt hans store hit «What Are Words». Dette blir en konsert for både store og små.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til utdelingen av prosjektmidler, deler vi ut 10 000 kroner til to heldige lag eller foreninger. Alle som kommer på julefesten lørdag 9. desember får muligheten til å legge en lapp med navnet på valgfritt lag eller forening i bankens nisselue. Vi vil så trekke to heldige vinnere som får 10 000 kroner hver. Jo flere som møter opp fra ditt lag, jo større sjanse er det for å vinne.

Meld din interesse for julefesten her på vår Facebook.

Vi håper på å se deg lørdag 9. desember kl. 16:00 i Flekkefjord Sparebank Arena.

Gi oss tilbakemelding