Gå til sideinnhold
Sebastian Versland

Hils på vår summer intern, Sebastian Versland!

Denne sommeren har banken ni summer interns. I ukene fremover skal hver av disse bli presentert, og i dag er det Sebastian Versland sin tur.

Hvem er du?

– Mitt navn er Sebastian Versland, jeg er 23 år og kommer fra Flekkefjord. Jeg studerer økonomi og administrasjon ved Universitet i Agder, med spesialisering i International Business. Jeg er nettopp ferdig med mitt fjerde år på veien mot å bli siviløkonom. Til høsten skal jeg ha praksis, samt et par fag, før jeg til våren skal skrive masteroppgave.

Hvorfor søkte du?

– Ved internshipet får jeg en unik mulighet til å tildele meg verdifull erfaring. Jeg synes det er motiverende å se at tidligere studenter har fått tilbud om jobb i ettertid. Jeg henter også inspirasjon fra at banken har vist at veien ikke trenger å være så lang fra studier, til en potensiell lederstilling.

DSC07190

Hvilken avdeling er du med i?

– Jeg jobber litt på tvers av avdelingene økonomi og kredittkontroll. På økonomi jobber jeg med de daglige rutinene, som blant annet å godkjenne og overføre faktura. På kredittkontroll jobber jeg mye med pant, i tillegg til å kommunisere med meglere og andre banker. Jeg har også et større prosjekt gjennom perioden, som jeg håper kan være til hjelp i møte med investorer. Generelt så er alt veldig spennende.

Hva er det beste med internshipet?

– Jeg lærer enormt mye nyttig som ikke kan læres med å sitte ved en skolebenk, og jeg får et innblikk i hvordan en bank drives. Vi er tett på ledelsen, og får mye innsikt i hvordan de arbeider. Jeg får en følelse av at banken synes det er givende å se unge mennesker få denne muligheten, noe som betyr mye for meg.

DSC07191

Hvilke planer har du for fremtiden?

– I første omgang vil jeg fullføre mastergraden. Jeg vil gjerne tilbake til Flekkefjord og skaffe meg en jobb her lokalt etter hvert. Drømmejobben er først og fremst en jobb hvor jeg har ansvar, og føler at jeg utgjør en forskjell.

Fortell en «fun fact» om deg selv.

– Er livredd for 10 meteren på Grønnes.

Gi oss tilbakemelding