Gå til sideinnhold
Rine Åsly

Hils på vår summer intern, Rine Åsly!

I sommer har Flekkefjord Sparebank ni summer interns. I ukene fremover skal hver av disse presenteres, og i dag er det Rine Åsly sin tur.

Hvem er du?

– Mitt navn er Rine Åsly, jeg er 21 år og kommer fra Flekkefjord. Jeg er nylig ferdig med mitt andre år på økonomi og administrasjon ved Universitetet i Agder. Studievalget og studielivet passer meg perfekt, så jeg er godt fornøyd med valget mitt.

Hvorfor søkte du?

– Jeg er med på internshipet i Flekkefjord Sparebank for andre gang. Jeg var også med i fjor og hadde en kjempe bra opplevelse. Et internship passer meg perfekt, og jeg ønsket et enda større innblikk i hva som gjøres her i banken, og hvilke karrieremuligheter som tilbys. I år er jeg mer selvstendig og har flere arbeidsoppgaver, jeg stortrives i år også, og det er utrolig spennende.

297835372_822076988956033_1456614756655770476_n

Hvilken avdeling er du med i?

– Jeg har en del forskjellige oppgaver, men er i all hovedsak i avdelingen for kundeopplevelse og forretningsutvikling. Her sitter jeg mye på telefon, og svarer kundene på det de måtte lure på.

Hva er det beste med internshipet?

– Det beste med internshipet er å bli kjent med de som er summer interns i år, og alle de andre som jobber i banken. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker og bygge nettverk. Vi er hele veien tett på de som jobber i banken, og det er givende å se hvor mye de trives i jobben. Det er motiverende å få relevant arbeidserfaring som er verdifull å ha med seg videre i livet.

Mailinn og Rine

Hvilke planer har du for fremtiden?

– Jeg skal på utveksling til Australia til høsten sammen med to studieveninner, og gleder meg veldig. Etter det skal jeg skrive bacheloroppgaven i Kristiansand, før jeg ønsker å flytte til Oslo. Har mye jeg kunne tenkt meg, og vil helst lære alt, men foreløpig er planen å ta en mastergrad i ledelse og bedriftspsykologi. Etter endte studier er jeg åpen for det aller meste, og jeg gleder meg til å se hvor jeg ender opp med å jobbe. Likevel så har jeg lyst å bosette meg i Flekkefjord i fremtiden, og ser veldig frem til å flytte hjem igjen.

Fortell en «fun fact» om deg selv.

– Jeg er avhengig av podkaster og almanakken min.

Gi oss tilbakemelding