Gå til sideinnhold
bilde rine

Hils på vår summer intern, Rine Åsly!

Flekkefjord Sparebank har i år 16 summer interns. I ukene fremover skal hver av disse presenteres, og i dag er det Rine Åsly sin tur.

Hvem er du?

Jeg heter Rine Åsly, er 21 år gammel og kommer fra Flekkefjord. Jeg har nettopp fullført en bachelorgrad i økonomi og administrasjon på UIA.

Hvorfor søkte du?

Jeg har vært med før og syns at det var veldig lærerikt og gøy, så når jeg fikk muligheten til å være med igjen så ble jeg veldig glad. Jeg stortrives i Flekkefjord Sparebank og jobber her ved siden av studiene mine. Likevel er det gøy å i tillegg få være med på internship programmet, da det gir meg nye erfaringer og spennende utfordringer.

Rine og Victoria
Hvilken avdeling er du med i?

Jeg er hovedsakelig på avdelingen kundeopplevelse, men jeg arbeider med mye forskjellig. Jeg jobber mye med dagligbank og hjelper kunde både fysisk, på telefon og i digitale kundeprogrammer. I tillegg gjør jeg et par andre oppgaver, blant annet så har jeg et prosjekt som er knyttet til bankens økonomiavdeling.

Hva er det beste med internshipet?

Det beste er å få lov til å lære mye nytt og å bli kjent med flinke folk. Jeg har fått et større innblikk i hvordan det er å jobbe i bank og jeg har utvidet nettverket mitt, det er noe jeg skal ta med meg videre.

DSC07081
Hvilke planer har du for fremtiden?

Til høsten begynner jeg på en master i regnskap og revisjon på UiA. Etter det håper jeg på å få reist en del, før jeg begynner i en fast jobb. Har ingen spesifikk drømmejobb, men vil ha en jobb der jeg arbeider sammen med flinke folk og der jeg får utfordret meg selv.

Fortell en «fun fact» om deg selv.

Går ingen steder uten engangskameraet mitt.

Gi oss tilbakemelding