Gå til sideinnhold
DSC00963

Hils på vår summer intern, Per Fredrick Thorsen

Denne sommeren har banken 16 summer interns. I ukene fremover skal hver av disse bli presentert. Årets første presentasjon starter med Per Fredrick Thorsen.

Hvem er du?

– Mitt navn er Per Fredrick Thorsen, er 23 år og kommer fra Flekkefjord. Jeg ble nettopp ferdig med en bachelorgrad i markedsføring og ledelse ved Handelshøyskolen BI Stavanger. I høst så skal jeg prøve å finne meg en jobb, og deretter kanskje ta en master senere. Jeg har jobbet ved sidene av studiene i flere år, men dette er den første stillingen som er direkte relatert til min studieretning, og det passer meg perfekt.

Hvorfor søkte du?

– Det begynte med at jeg så en annonse i sosiale medier. I tillegg har Internshipet fått et veldig godt rykte i det lokale studentmiljøet. Det har vist seg at sjansen for videre jobb øker, og jeg tror at det er en veldig god erfaring å ha med seg.

Pefffe

Hvilken avdeling er du med i?

– Jeg holder til i salg og marked, hvor jeg får varierte arbeidsoppgaver som skal løses. Det er veldig god hjelp å få hvis jeg trenger det, i tillegg til god opplæring. Mine hovedoppgaver er å markedsføre Flekkefjord Sparebank på en positiv måte gjennom sosiale medier, bilder og videoer, artikler eller lignende. Jeg er også ansvarlig for take-over på sosiale medier og innholdsproduksjon på nettsiden.

Hva er det beste med internshipet?

– Det beste med internshipet er erfaringen det bringer med seg, og at jeg får et godt innblikk i hvordan en bank og en markedsavdeling drives. Jeg synes at det er en god måte å gjøre seg attraktiv for arbeidsgivere, i tillegg til å skaffe kontakter innad i arbeidsmiljøet. Og til slutt, selvfølgelig det å møte alle de gode kollegaene som er på jobb!

DSC00968

Hvilke planer har du for fremtiden?

– Jeg har vurdert å ta en mastergrad, men er ennå usikker på hvilken retning. Når det gjelder jobb så er bank absolutt en mulig arbeidsplass i fremtiden, spesielt nå etter denne opplevelsen i sommer. Den mulige drømmejobben må nok være å starte opp noe selv å drive mitt eget firma.

Fortell en «fun fact» om deg selv.

– Har spilt fotballkamp mot Erling Braut Haaland.

Gi oss tilbakemelding