Gå til sideinnhold
DSC07000 kopi

Hils på vår summer intern, Marius Bringedal!

Denne sommeren har banken ni summer interns. I ukene fremover skal hver av disse bli presentert. Årets første presentasjon starter med Marius Bringedal.

Hvem er du?

– Mitt navn er Marius Bringedal, er 23 år og kommer fra Moi. Jeg studerer markedsføring og ledelse ved Universitetet i Agder, og er nettopp ferdig med mitt andre år. I høst så skal jeg til Lyon på utveksling, så det gleder jeg meg veldig til. Jeg har jobbet ved sidene av studiene i flere år, men dette er den første stillingen som er direkte relatert til min studieretning, og det passer meg perfekt.

Hvorfor søkte du?

– Det begynte med at jeg så en annonse i sosiale medier. I tillegg har Internshipet fått et veldig godt rykte i det lokale studentmiljøet. Det har vist seg at sjansen for videre jobb øker, og jeg tror at det er en veldig god erfaring å ha med seg.

DSC07090 kopi

Hvilken avdeling er du med i?

– Jeg holder til i salg og marked, hvor jeg får varierte arbeidsoppgaver som skal løses. Det er veldig god hjelp å få hvis jeg trenger det, i tillegg til god opplæring. Mine hovedoppgaver er å markedsføre Flekkefjord Sparebank på en positiv måte gjennom sosiale medier, bilder og videoer, artikler eller lignende. Jeg er også ansvarlig for take-over på sosiale medier og innholdsproduksjon på nettsiden.

Hva er det beste med internshipet?

– Det beste med internshipet er erfaringen det bringer med seg, og at jeg får et godt innblikk i hvordan en bank og en markedsavdeling drives. Jeg synes at det er en god måte å gjøre seg attraktiv for arbeidsgivere, i tillegg til å skaffe kontakter innad i arbeidsmiljøet. Og til slutt, selvfølgelig det å møte alle de gode kollegaene som er på jobb!

Her tok Marius bilder til bankens bildebank, som skal benyttes i sosiale kanaler og på nettsiden.

Hvilke planer har du for fremtiden?

– Jeg har tenkt å ta en mastergrad, men er ennå usikker på hvilken retning. Når det gjelder jobb så er bank absolutt en mulig arbeidsplass i fremtiden, spesielt nå etter denne opplevelsen i sommer. Den mulige drømmejobben må nok være å drive mitt eget firma.

Fortell en «fun fact» om deg selv.

– En av mine framtenner er ikke ekte, grunnet et stygt fall på skøyter i ung alder.

Gi oss tilbakemelding