Gå til sideinnhold
Lenea Norås

Hils på vår summer intern, Lenea Norås!

I tur og orden skal vi presentere årets deltakere i summer internship programmet. Dagens presentasjon: Lenea Norås.

Hvem er du?

– Jeg heter Lenea Norås, er 21 år og kommer fra Kvinesdal. For øyeblikket studerer jeg økonomi og administrasjon ved Universitet i Agder, hvor jeg er ferdig med mitt andre år. Til høsten skal jeg spesialisere meg i HR (Human Resources). Jeg har hatt både deltidsjobb og sommerjobb i lang tid, men har aldri før hatt en jobb som er relatert til studiene.

Hvorfor søkte du?

– Jeg ble fascinert av konseptet og tenkte at det ville gi meg viktig arbeidserfaring som har relevans for studiene. Det virket spennende å utforske de mange mulighetene som Flekkefjord Sparebank tilbyr, og å få en dypere forståelse av bankdrift. Jeg vil virkelig anbefale alle som kan til å søke til neste år.

DSC07188

Hvilken avdeling er du med i?

– Jeg er i avdelingen for kundeopplevelse og forretningsutvikling, hvor jeg jobber med noen flotte kollegaer. Jeg er vanligvis i kassen og bistår kunder som kommer personlig til banken for hjelp. Mine hovedoppgaver inkluderer å hjelpe kunder med innskudd, uttak, valutaveksling og betaling av regninger. Dette gir mulighet til å møte mange hyggelige mennesker, og skaper en arbeidshverdag som er sosial og variert.

Hva er det beste med internshipet?

– Noe av det beste med internshipet er de ansatte. Både de faste ansatte, men også de andre studentene som man blir kjent med. Det er også bra å få relevant arbeidserfaring som er med på å øke forståelsen for det man studerer. I tillegg ser det flott ut på CV-en.

Lenea Caroline og Rine

Hvilke planer har du for fremtiden?

– Jeg er veldig klar for arbeidslivet, så etter endt bachelor ønsker jeg å søke jobb. Jeg ønsker å bli boende i lokalområdet, så det føles naturlig å jobbe i regionen. Fag som ledelse og HR er utrolig spennende, og ville vært gøy å jobbe med.

Fortell en «fun fact» om deg selv.

– Jeg har en stor interesse for bil. På fritiden driver jeg med noe som kanskje blir sett på som det stikk motsatte av det jeg gjør på jobb og studier, nemlig å skru på bil.

Gi oss tilbakemelding