Gå til sideinnhold
Kristian Andreassen

Hils på vår summer intern, Kristian Andreassen!

I sommer har Flekkefjord Sparebank ni summer interns. I ukene fremover skal hver av disse presenteres. Neste ut er Kristian Andreassen.

Hvem er du?

– Mitt navn er Kristian Andreassen, jeg er 25 år og kommer fra Farsund. Jeg er nylig ferdig med en bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved Universitetet i Agder. Etter sommeren skal jeg starte på en mastergrad ved Norges Handelshøyskole i Bergen, noe jeg ser veldig frem til.

Hvorfor søkte du?

– Etter å ha opplevd hvor spennende og lærerikt det var å være en summer intern i fjor, bestemte jeg meg for å søke i år også. Denne jobben gir meg muligheten til å utvikle meg innenfor et felt som interesserer meg i stor grad.

Kristian og Johannes

Hvilken avdeling er du med i?

– Jeg holder til på kontoret som ligger i Farsund, nærmere bestemt Gåseholmen. Her jobber jeg innen personmarkedet. Noen av mine oppgaver er å betjene dagligbank, delta på ulike møter, samt legge til rette for godt salg på avdelingen ved å strekke meg ut til potensielt nye kunder. I tillegg er jeg med på diverse andre oppgaver som inngår i driften av kontoret i Farsund. Jeg stortrives, og tilegner meg ny kunnskap hver eneste dag.

Hva er det beste med internshipet?

– Det beste med internshipet er den fantastiske muligheten til å skaffe erfaring og kompetanse innen en spennende sektor lokalt. Det er et fantastisk bra arbeidsmiljø i avdelingen, samt at kollegaene er svært dyktige og har masse kunnskap å lære bort. Jeg gleder meg til jobb hver eneste dag.

Kristian Andreassen2 kopi

Hvilke planer har du for fremtiden?

– Den første og viktigste planen er å fullføre mastergraden i Bergen, deretter kunne jeg tenkt meg å jobbe i en større by, selv om jeg på sikt ønsker meg hjem igjen. Min drømmejobb er en jobb der jeg blir utfordret, har vekstmuligheter og som gjerne er innenfor fagfeltet finans.

Fortell en «fun fact» om deg selv.

– Min favoritt «snacks» er lefse med eggost.

Gi oss tilbakemelding