Gå til sideinnhold
Johannes Johannesen

Hils på vår summer intern, Johannes Johannessen!

Flekkefjord sparebank har i sommer ni summer interns. I tur og orden skal de presenteres, og i dag er det Johannes Johannessen sin tur.

Hvem er du?

– Mitt navn er Johannes Johannessen, jeg er 26 år og kommer fra Flekkefjord. Jeg er for tiden i full gang med en mastergrad innen finans ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Jeg synes dette fagfeltet er veldig interessant, og er svært fornøyd med valg av studier.

Hvorfor søkte du?

– Jeg synes at internshipet hørtes veldig interessant ut, og jeg hadde et sterkt ønske om å få erfaring med å jobbe i bank. Det å tilbringe sommeren her hjemme i Flekkefjord var også med på å motivere meg til å søke. Dermed var denne muligheten perfekt for mine ønsker og behov.

Kristian og Johannes

Hvilken avdeling er du med i?

– Jeg er i avdelingen for AHV og svindel. Her får jeg mulighet til å jobbe med ekstremt dyktige mennesker, som har utrolig mye kunnskap å lære bort. Jeg synes også at kollegaene mine er veldig flinke til å hjelpe meg hvis jeg lurer på noe, og jeg stortrives så langt.

Hva er det beste med internshipet?

– Som sagt så er det en utrolig lærerik opplevelse å få jobbe med mennesker som besitter en så høy grad av kompetanse. Dette er med på å skape et spennende og dynamisk arbeidsmiljø, hvor man stadig lærer nye ting.

DSC07180
Hvilke planer har du for fremtiden?

– I fremtiden ønsker jeg å jobbe innen finans, men jeg er fremdeles usikker på hvilken retning jeg vil spesialisere meg i. Jeg ønsker en jobb hvor jeg får utfordret meg selv, som er spennende og hvor jeg har mulighet til å vokse.

Fortell en «fun fact» om deg selv.

– Jeg har en bronsemedalje fra et student-NM i en ganske ukjent sport for folk flest, nemlig ultimate frisbee.

Gi oss tilbakemelding