Gå til sideinnhold
Eirik Osen

Hils på vår summer intern, Eirik Osen!

I sommer har Flekkefjord Sparebank ni summer interns. I ukene fremover skal hver av disse presenteres. Neste ut er Eirik Osen.

Hvem er du?

– Mitt navn er Eirik Osen, jeg er 25 år og kommer fra Sira. Etter å ha fullført en bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved Universitetet i Agder, bestemte jeg meg for å fortsette å studere. Jeg tar nå en mastergrad med spesialisering i International Business, og er nettopp ferdig med et av to år. Til høsten skal jeg på utveksling til Kypros, før jeg skal skrive masteroppgave i 2024.

Hvorfor søkte du?

– Etter anbefalinger fra venner og bekjente som har deltatt på internshipet tidligere, var det et enkelt valg å søke. Jeg hadde et ønske om å skaffe meg relevant erfaring som er rettet mot studieløpet mitt. I tillegg ønsket jeg et innblikk i hvordan en bank drives og hvilke typiske arbeidsoppgaver man kan ha.

DSC07090 kopi

Hvilken avdeling er du med i?

– Jeg jobber innen bedriftsmarkedet. Her får jeg et innblikk i hvordan banken jobber for å hjelpe de lokale bedriftene, og prøver å finne de beste løsningen for hvert enkelt firma. En typisk arbeidsdag for meg kan blant annet inneholde bedriftsbesøk for å se hvordan bedriftene arbeider, rapportering, lånesaker og internkontroller. I tillegg kan jeg bistå kollegaer om de trenger en hjelpende hånd.

Hva er det beste med internshipet?

– Det å få arbeidserfaring og innsikt i en lokal arbeidsplass er svært verdifullt. Jeg synes det er utrolig gøy å se at det finnes jobbmuligheter her i Flekkefjord etter studiene. Sist, men ikke minst, så er det veldig gøy å gå på jobb hver dag med et så bra arbeidsmiljø.

Eirik Osen kontor

Hvilke planer har du for fremtiden?

– Etter studiene så ønsker jeg å søke jobb i et større firma, hvor jeg kan skaffe meg arbeidserfaring, og finne ut hva slags stilling og arbeidsoppgaver som passer best for meg. Tanken på å ende opp i Flekkefjord etter hvert er absolutt noe jeg ser på som et alternativ. Vi får se hva som skjer de neste årene.

Fortell en «fun fact» om deg selv.

– Jeg har vært med i en YouTube-video av KSI.

Gi oss tilbakemelding