Gå til sideinnhold
Caroline Våge Skårdal

Hils på vår summer intern, Caroline Våge Skårdal!

Flekkefjord Sparebank har i sommer ni summer interns. De skal hver og en bli presentert her, og dagens presentasjon er av Caroline Våge Skårdal.

Hvem er du?

– Mitt navn er Caroline Våge Skårdal. Jeg er 20 år og kommer fra Lyngdal. For øyeblikket så studerer jeg økonomi og administrasjon ved Universitetet i Agder, hvor jeg er ferdig med mitt andre år. Til høsten skal jeg på utveksling til Italia, som jeg gleder meg veldig til, før jeg til våren 2024 skal skrive bacheloroppgaven i Kristiansand.

Hvorfor søkte du?

– Jeg har jobbet i butikk i lang tid, men ønsket en jobb som kunne gi mer erfaring innen fagfeltet jeg studerer. Når jeg så annonsen på nett, ble jeg med en gang veldig interessert. Jeg forhørte meg med noen som hadde vært med tidligere, og de ga meg veldig positive tilbakemeldinger, så da var det bare å søke.

Lenea Caroline og Rine

Hvilken avdeling er du med i?

– Jeg jobber innen personmarkedet, på kontoret som ligger i Lyngdal. Dette er en spennende sektor, hvor jeg får viktig erfaring og lærdom rettet mot fremtidig jobb.

Hva er det beste med internshipet?

– Det beste er at man lærer veldig mye nytt, samtidig som man bygger relasjoner med nye mennesker. I starten av internshipet hadde vi fellessamlinger med alle studentene som var veldig gøy. Der fikk vi bli bedre kjent med hverandre, fikk mye informasjon om bankarbeid og nyttige karrieretips for fremtiden.

Caroline VS

Hvilke planer har du for fremtiden?

– Jeg har et mål om å fullføre en mastergrad innen økonomi og administrasjon. Jeg har ingen spesifikk drømmejobb ennå, men det viktigste må være at jeg trives og at jeg gjør en jobb som er til hjelp for andre. En jobb som kombinerer kontorarbeid, kundekontakt og reisemuligheter, er noe jeg virkelig ønsker å få til.

Fortell en «fun fact» om deg selv.

– Jeg liker ikke fun facts.

Gi oss tilbakemelding