Gå til sideinnhold
image00008

Hils på vår summer intern, Anna Mathilde Adolfsen!

Denne sommeren har banken rekordmange summer interns. I ukene fremover skal hver av disse bli presentert, og i dag er det Anna Mathilde Adolfsen sin tur.

Hvem er du?

Jeg heter Anna Mathilde Adolfsen og er 21 år fra Farsund. Jeg går siste året på bachelor ved Norges Handelshøyskole i Bergen, der jeg studerer økonomi og administrasjon. 

Hvorfor søkte du?

Jeg fikk opp et innlegg om internshipet på Facebook, og syntes dette virket interessant og relevant for studiet jeg går på. Flekkefjord Sparebank er en mulig arbeidsgiver i fremtiden, og dette er en fin mulighet til å bli bedre kjent med banken.

IMG_3298
Hvilken avdeling er du med i?

Min avdeling er personmarkedet i Farsund. Her skal jeg hovedsakelig jobbe med dagligbank. I tillegg skal jeg få være med de finansielle rådgiverne på kundemøter.

Hva er det beste med internshipet?

Til nå har det beste med internshipet vært alle de fine menneskene jeg har møtt i banken, både de andre internsene og de som jobber her fast.

Hvilke planer har du for fremtiden?

Fremover har jeg planer om å ta en mastergrad i strategi og ledelse. Etter dette vil jeg finne en relevant jobb, gjerne hjemme i Farsund.

Bilde american festival 6
Fortell en «fun fact» om deg selv.

Jeg kjørte båt til jobb frem til jeg ble gammel nok til å ta mopedlappen.

Gi oss tilbakemelding