Gå til sideinnhold
Aleksandra Vida

Hils på vår summer intern, Aleksandra Vida!

I sommer har Flekkefjord Sparebank ni summer interns. I ukene fremover skal hver av disse presenteres, og i dag er det Aleksandra Vida sin tur.

Hvem er du?

– Mitt navn er Aleksandra Vida, jeg er 22 år og kommer fra Moi. Jeg er nylig ferdig med mitt andre år på økonomi og administrasjon ved handelshøyskolen i Stavanger. Jeg stortrives i Stavanger og på studiet, men synes alltid det er like gøy å komme hjem. Til høsten skal jeg i gang med mitt siste år på bacheloren.

Hvorfor søkte du?

– Jeg kom over annonsen på bankens sosiale medier, og tenkte det ville være en spennende og unik mulighet for meg. Det var også svært fristende å skaffe en jobb hvor man kan utvikle kompetanse innen egen studieretning.

Summer internship 2023 gruppebilde

Hvilken avdeling er du med i?

– Jeg jobber på kundeopplevelse og forretningsutvikling. Noen av mine arbeidsoppgaver er blant annet å opprette bankbytte skjemaer til nye kunder. Jeg svarer også litt på diverse spørsmål som kundene har og prøver å hjelpe de så godt jeg kan. Jeg stortrives her i banken, og lærer noe nytt hver eneste dag.

Hva er det beste med internshipet?

– Først og fremst så lærer man så utrolig mye viktig for det fremtidige arbeidslivet. Det er flott at vi har tilgang til et slikt tilbud lokalt, spesielt for de av oss som studerer i større byer, og som gjerne vil hjem om sommeren. Jeg vil også si at det er utrolig gøy og givende å komme på jobb å møte så mange flotte kollegaer.

Hvilke planer har du for fremtiden?

– Jeg vil fullføre mastergraden, og deretter prøve å skaffe meg en relevant jobb. Det virker spennende å jobbe i utlandet, så jeg vil holde dørene åpne for det. Den langsiktige planen er til slutt å flytte hjem til Moi og jobbe her lokalt. Drømmejobben er en jobb som utfordrer, er variert og som jeg trives med.

Aleksandra Vida 2

Fortell en «fun fact» om deg selv.

– Jeg bader mer på vinteren enn på sommeren.

Gi oss tilbakemelding