Gå til sideinnhold
IMG_5387

Hils på vår nye summer intern, Mia Helene Berg!

Denne sommeren har Flekkefjord Sparebank 16 summer interns. I ukene fremover skal hver av disse presenteres, og i dag er det Mia Helene Berg sin tur.

Hvem er du?

Jeg heter Mia Helene Berg, er 19 år og har nettopp fullført andre semester i økonomi og administrasjon på UIA Kristiansand. Jeg trives så langt, og gleder meg til å kunne lære enda mer gjennom internship i Flekkefjord Sparebank, og utforske faget mer praktisk enn teoretisk.

Hvorfor søkte du?

Jeg fikk høre om internshipet da jeg satt i bankmøte med Flekkefjord Sparebank i Lyngdal for å byttet til dem. Jeg snakket med to ansatte om min hverdag, og som mente jeg absolutt burde søke på internshipet. Planen er å flytte tilbake til Lyngdal etter hvert, så å få erfaring fra en arbeidsplass jeg kanskje ønsker å jobbe på i fremtiden er gull verdt.

Hvilken avdeling er du med i?

Jeg er med i avdelingen for salg, marked og organisasjonsutvikling. Vi jobber mye med å utvikle bedriften til noe mer verdifullt for samfunnet gjennom kontakt med markedet, dvs. gjennom arrangementer, pengegaver, medier og relasjoner. Noen av oppgavene jeg har fått handler om hvordan vi som bank kan nå mennesker på nye, kreative måter, og om å skape «content» til bankens medier, som podkast, Instagram og Snapchat.

Hva er det beste med internshipet?

Jeg har fått et godt innblikk i hvordan hver avdeling i banken jobber, og hva deres hovedfokus er. Det er interessant hvor mange forskjellige deler en bank består av, som man kanskje ikke har tenkt over før! Jeg får sitte på mitt eget kontor og jobbe selvstendig med oppgaver. Det synes jeg er utrolig gøy og spennende. Denne erfaringen vil hjelpe meg ved å forme flere tanker om hva jeg vil holde på med videre.

Hvilke planer har du for fremtiden?

Planen min er å fullføre bacheloren i økonomi og administrasjon, eventuelt søke master. Jeg startet å studere rett etter videregående, så jeg vil nok ta et friår av en slag mellom studie og jobbsøking. Kanskje bibelskole eller noe lignende.

Rine og Mia
Fortell en «fun fact» om deg selv.

En funfact om meg er at jeg har sang ute på Spotify, stream «Anytime, anywhere» (2022)!

Gi oss tilbakemelding