Gå til sideinnhold
DSC01166

Hils på vår nye summer intern, Marius Dalemark Austad!

Denne sommeren har Flekkefjord Sparebank 16 summer interns. I ukene fremover skal hver av disse presenteres, og i dag er det Marius Dalemark Austad sin tur.

Hvem er du?

Mitt navn er Marius Dalemark Austad, jeg er 21 år og kommer fra Flekkefjord. Jeg er akkurat ferdig med mitt første år på rettsvitenskap på Universitet i Agder, hvor jeg trives veldig godt. Allikevel synes jeg det alltid er deilig å komme hjem til Flekkefjord.

Hvorfor søkte du?

Jeg har hørt mye bra om internshipet både gjennom sosiale medier og bekjente. Jeg søkte fordi jeg hadde et ønske om å tilegne relevant arbeidserfaring. I tillegg er det også en god erfaring å ha med seg videre.

DSC01148
Hvilken avdeling er du med i?

Jeg er på avdelingen AHV og svindel. Mine arbeidsoppgaver er blant annet transaksjonsanalyse, kvalitetssikring av legitimasjon, gjennomgang av kundeerklæringsskjema slik at de tilfredsstiller krav fra myndighetene og innhenting og oppdatering av TIN nummer.

Hva er det beste med internshipet?

Det beste med internshipet er hvor lærerikt det er, og at det er en god erfaring å ha med seg videre. I tillegg er det gøy å bli kjent med de andre internsene her i banken.

Hvilke planer har du for fremtiden?

Min plan er å fullføre en mastergrad og deretter finne meg en relevant jobb. Jeg vil dra på utveksling under studieløpet. Jeg har ingen spesifikk drømmejobb eller retning per nå, men det viktigste er at jobben er spennende og at jeg blir utfordret.

Benjamin, Marte, Marius
Fortell en «fun fact» om deg selv.

Jeg er Europamester i bridge.

Gi oss tilbakemelding