Gå til sideinnhold
Design uten navn (1)

Henter kjente bankfjes i Mandal

At vårt kontor i Mandal ikke er helt klar for åpning stopper ikke vår offensive satsning i Lindesnes. Våre nye ansatte, og ansikter utad i byen, hadde første arbeidsdag 1. mars. Både Erlend Selvik Ask og Gunnar Roland melder nemlig overgang fra Nordea sin filial i Mandal. Erlend Selvik Ask skal lede Flekkefjord Sparebanks satsing i Lindesnes.

Mens de venter på å flytte inn i flunkende nye lokaler befinner de seg sammen med vår samarbeidspartner Exbo Eiendomsmegling, i deres lokaler like rundt hjørnet. For mange mandalitter er det nok kjente fjes som starter: Både Erlend Selvik Ask og Gunnar Roland melder nemlig overgang fra Nordea sin filial i Mandal. Erlend Selvik Ask skal lede Flekkefjord Sparebanks satsing i Lindesnes.

– Vi er selvfølgelig kjempefornøyde med å få et så erfarent team med oss, og ikke minst to stykker som kjenner området og menneskene så godt som Erlend og Gunnar. Vi har store vekstambisjoner i Lindesnes, og nå føler vi at avdelingen vår i Mandal er i de beste hender og vi er klare for å sette i gang, selv om oppstartsfasen blir i andre lokaler. Men vi vil i det minste snart få ansiktene deres tapetsert på fasaden til det nye kontoret, sier adm. banksjef Heidi Nag Flikka

Exbo og Flekkefjord Sparebank samlokaliseres

Exbo har vært lokalmegleren i Mandal siden 2004 og har en stor markedsandel i Lindesnesregionen. Kjedesjef i Exbo Sørlandet, Heidi C. Gabrielsen, har klokketro på samarbeidet mellom bank og megling.

– Det å få et komplett finans- og eiendomshus i byen med korte beslutningsveier tror jeg vil gi kundene en enda bedre kundereise. Vi har lenge hatt en tett relasjon til Gunnar Roland og ErlendSelvik Ask som tidligere var en del av Nordea Mandal så dette gleder vi oss stort til! I tillegg så er Flekkefjord Sparebank inne på eiersiden i Exbo. Vi ser også frem til å flytte inn i nye lekre kontorlokaler sammen!

Spennende å få komme enda tettere på

Med lang fartstid i bankbransjen i Mandal kjenner Gunnar og Erlend markedet og menneskene i området godt, og de er samstemte på hva som gjorde at de tok valget om å satse på en karriere i lokalbank.

Erlend

– Det er jo veldig spennende å være med på en nysatsning og etablere noe nytt i byen. Dessuten har Flekkefjord Sparebank vist over lang tid at de er en svært solid bank med offensive planer for veien videre både når det gjelder vekst og tilstedeværelse i lokalsamfunnet. Ingenting er vel bedre å være i en lokalbank som er opptatt av å være tett på kundene og lokalsamfunnet, og hjelpe å følge opp kundene gjennom et langt liv, sier Erlend Selvik Ask.

Gi oss tilbakemelding