Gå til sideinnhold
Rine og Victoria

Flekkefjord Sparebank utvider produkttilbudet og gjør for første gang sin egen fondssatning

Kundene våre vil få til gang til et høyt presterende fondsmiljø som frem til nå bare har vært forbeholdt profesjonelle investorer. Resultatet kommer vil å være gode presterende fond, til en konkurransedyktig pris. 

Sammen med de andre Frendebankene kjøper vi kapitalforvaltningsselskapet Borea, og allerede fra 1. januar 2025 håper vi at våre kunder vil finne nye og gode fondsprodukter i handelsløsningene sine. Aksje- og rentefond er en viktig del av våre kunders sparing og satsningen vil bidra til at våre kunder har bra fondsprodukter som gir god avkastning på sparepengene. Resultatet kommer vil å være gode presterende fond, til en konkurransedyktig pris. Dette er en del av vårt løfte om å være her for deg når du skal investere, der du er:

  • Større fondsutvalg: Vi samarbeider for å gi deg flere valgmuligheter og skreddersydde investeringsmuligheter.
  • Tilgang til et høyt presterende fondsmiljø: Du får nå muligheten til å investere i fond som tidligere kun var tilgjengelige for profesjonelle investorer. Dette gir deg godt presterende fond til en fair pris.
  • Nye produkter basert på dine behov: Med det utvidede utvalget får vi større muligheter til å skape produkter som er tilpasset dine ønsker og behov.

Gi oss tilbakemelding