Gå til sideinnhold
DSC04608

Glimt fra åpningen av Flekkefjord Sparebank Arena!

Lørdag 26. mars var det fullt hus under åpningsfesten av Flekkefjord Sparebank Arena. Det ble et fullspekket program med godbiter for små og store hvor adm. banksjef Heidi Nag Flikka og ordfører i Flekkefjord Torbjørn Klungland, sto for høydepunktet og klippet snoren.

– At man nå får de aller beste fasiliteter for å kunne gi et større og enda bredere tilbud av idretts- og fritidstilbud, spesielt rettet mot barn og unge er jeg helt overbevist om at vil ha svært positive ringvirkninger i mange år fremover.

– Flekkefjord Sparebank Arena er også som den største flerbrukshallen i vår region, og et viktig fyrtårn for Flekkefjord.

På vegne av Flekkefjord Sparebank så vil jeg gratulere både kommunen, frivillige lag og foreninger og alle andre som bor i Flekkefjord og regionen rundt med en fantastisk hall, sa Heidi Nag Flikka i sin tale.

(Kilde: Avisen Agder v/Lars Frøsland)

Flekkefjords nye storstue har toppmoderne fasiliteter til fotball, håndball, turn, klatring, squash, volleyball, padeltennis, dansing, badmington, basketball og mer. Etter flere års arbeid og utallige dugnadstimer fra kommune, lag og foreninger er Flekkefjord Sparebank Arena endelig en realitet, og klar til å tas i bruk.

– En av Flekkefjord Sparebanks aller viktigste oppgaver er å være en engasjert samfunnsbygger som bidrar til å skape gode og levende lokalsamfunn, der det er godt å bo og der det er gode rammevilkår for å drive næringsvirksomhet. Med Flekkefjord Sparebank Arena får vi nå de beste fasilitetene for å kunne gi et større og bredere tilbud av idretts- og fritidstilbud, spesielt rettet mot barn og unge, sier adm. banksjef Heidi Nag Flikka.

Flekkefjord Sparebank Arena er den største av sitt slag i regionen, og vil bli et fyrtårn som er viktig for fremtiden, fortsetter Flikka.

– Flerbrukshallen kan symbolisere den offensive satsningen og den positive trenden som Flekkefjord nå er i. Den vil bidra til idrettsglede og gode minner som kan skape røtter og bidra til en sterk stedsidentitet som er svært viktig i forhold til at de unge skal ønske å komme tilbake til Flekkefjord og bosette seg. Det trenger vi for også i fremtiden for å ha et godt og levende lokalsamfunn, avslutter adm. banksjef Heidi Nag Flikka

Gi oss tilbakemelding