Gå til sideinnhold
foto-1246

Flekkefjord Sparebank styrker ledergruppen

Angelika Handeland (43) blir en del av ledergruppen i Flekkefjord Sparebank.

Angelika Handeland har siden 01.02.2021 vært leder for salg og opplæring i Flekkefjord Sparebank. Hun har utdannelse innen finans og markedsøkonomi fra Handelshøyskolen BI og har flere års erfaring fra blant annet Sparebanken Sør og DnB.

– Flekkefjord Sparebank har vekstambisjoner og ønsker å være den beste lokalbanken for enda flere privatpersoner og bedrifter i regionen. I tillegg til å være en engasjert samfunnsaktør, er vi opptatt av å finne de aller beste økonomiske løsningene for våre kunder. Dette stiller høye krav til oss som vi tar på største alvor. Vi er derfor svært glade for å få den kompetansen Angelika besitter inn i ledergruppen i banken, sier adm. banksjef Heidi Nag Flikka.   

– Det er med stor glede og ydmykhet jeg tiltrer ledergruppen i Flekkefjord Sparebank. Det viktigste for meg fremover blir å bygge videre på det solide fundamentet Flekkefjord Sparebank har bygget stein for stein i veldig mange år. Min ambisjon er at vi skal gi den beste rådgivningen til våre kunder der de er i livet. Det er en fantastisk oppgave å få lov til å være med og videreutvikle et lite stykke lokalt eventyr, som jo banken vår faktisk er, sier Angelika Handeland.

Gi oss tilbakemelding