Gå til sideinnhold
01

Flekkefjord Sparebank med Apple Pay lansering

Flekkefjord Sparebank lanserer Apple Pay for sine kunder. Adm. banksjef i Flekkefjord Sparebank, Heidi Nag Flikka, er fornøyd med den nye betalingsløsningen.

Sikker betalingsløsning

Med Apple Pay kan kunder i Flekkefjord Sparebank betale med iPhone eller Apple Watch. Løsningen gir en rask og sømløs betalingsopplevelse, med høy sikkerhet.

-Sikkerhet og personvern er vår høyeste prioritet, sier Flikka, og vi ønsker å gi våre kunder en trygg og pålitelig betalingsopplevelse, og med Apple Pay kan de være sikre på at deres personlige og finansielle informasjon er godt beskyttet.

foto2-251

Vi er glade for å kunne tilby våre kunder en enkel og rask måte å betale på, uansett hvor de befinner seg. Apple Pay er et viktig skritt videre i vår satsning på digitale løsninger for å gi våre kunder en enklere og mer praktisk hverdag.

Digital satsing

Flekkefjord Sparebank er en bank som verdsetter både personlig service og digitale løsninger.

-Vi ønsker å tilby våre kunder det beste fra begge verdener. Vi vil alltid være tilgjengelige for personlige møter og rådgivning, samtidig som vi ønsker å tilby våre kunder digitale tjenester som forenkler deres hverdag.

Kom i gang med Apple Pay

For å komme i gang med Apple Pay, trenger kundene å legge til sine Flekkefjord Sparebank-kort i mobilbanken på deres iPhone eller Apple Watch. Deretter kan de bruke Apple Pay til å betale i kontaktløse betalingsterminaler overalt der det aksepteres. Med Apple Pay kan kunder også betale på en enkel måte i apper og nettbutikker.


-Vi håper våre kunder vil sette pris på betalingsløsningen, og vi ser frem til å fortsette å tilby praktiske digitale løsninger som kan gjøre hverdagen enklere for våre kunder.

Gi oss tilbakemelding