Gå til sideinnhold
Mars-1006

Ny leder for kundeopplevelse og forretningsutvikling

Mikal Ringsbye (27) blir ny leder for kundeopplevelse og forretningsutvikling. Ringsbye, som er født og oppvokst i Flekkefjord, har gjort karriere i banken siden han fullførte sin mastergrad i 2021.

Mikal Ringsbye ble ansatt i banken som finansiell rådgiver rett etter fullført studium 1. juni 2021 og har raskt blitt en nøkkelperson i organisasjonen. I sin nye lederstilling, som også inngår i bankens ledergruppe, representerer Ringsbye en ny generasjon ledere som bringer innovasjon og fornyelse til Flekkefjord Sparebank.

I sin nye stilling vil Ringsbye være ansvarlig for å videreutvikle bankens kundeopplevelser, samt være en pådriver for prosesser innen forretningsutvikling. Han vil bidra med sin solide kompetanse og innsikt for å sikre bankens vekst og fremgang i et stadig mer konkurranseutsatt marked.

«Mitt nye ansvar som leder for kundeopplevelse og forretningsutvikling i Flekkefjord Sparebank representerer en fantastisk mulighet for meg til å bidra til bankens vekst og ta oss gjennom nye utfordringer. Jeg er utrolig takknemlig for tilliten som er vist meg, og jeg er fast bestemt på å bruke min lidenskap for innovasjon og min faglige kompetanse til å forme bankens strategi og levere enestående kundeopplevelser. Som en ung leder er jeg stolt over å representere en ny generasjon som bringer med seg nye perspektiver og idéer, og jeg er klar til å jobbe sammen med det dedikerte teamet i Flekkefjord Sparebank for å skape en moderne og fremtidsrettet bank. Jeg ser frem til å utforske nye muligheter, bygge sterke kunderelasjoner og sikre at banken fortsetter å være en pålitelig partner for våre kunder i det stadig skiftende og konkurranseutsatte marked.»  Sier Ringsbye

Administrerende banksjef Heidi Nag Flikka uttaler:

-Vi er svært glade for å ha Mikal med på laget i denne sentrale lederstillingen. Hans engasjement, faglige dyktighet og innovative tilnærming vil være avgjørende for å styrke Flekkefjord Sparebanks posisjon som en moderne og fremtidsrettet bank. Vi ser frem til at han vil bidra til å forme vår strategi og kundeopplevelse i årene som kommer.

Flekkefjord Sparebank har et sterkt fokus på å være en moderne og fremtidsrettet bank, og med Ringsbye som leder for kundeopplevelse og forretningsutvikling, er vi trygge på at vi også i fremtiden vil kunne tilby våre kunder fremtidsrettede tjenester og den beste kundeopplevelsen.

Gi oss tilbakemelding