Gå til sideinnhold
Flekkefjord-29-30.11 (62 of 63)

Flekkefjord Sparebank Arena åpner i dag!

Nå har Flekkefjord Sparebank Arena endelig åpnet. Velkommen!

Flekkefjords nye storstue med toppmoderne fasiliteter til fotball, håndball, turn, klatring, squash, volleyball, padeltennis, dansing, badmington, basketball og mer åpner i dag! Etter flere års arbeid og utallige dugnadstimer fra kommune, lag og foreninger er Flekkefjord Sparebank Arena endelig en realitet, og klar til å tas i bruk.

– En av Flekkefjord Sparebanks aller viktigste oppgaver er å være en engasjert samfunnsbygger som bidrar til å skape gode og levende lokalsamfunn, der det er godt å bo og der det er gode rammevilkår for å drive næringsvirksomhet. Med Flekkefjord Sparebank Arena får vi nå de beste fasilitetene for å kunne gi et større og bredere tilbud av idretts- og fritidstilbud, spesielt rettet mot barn og unge, sier adm. banksjef Heidi Nag Flikka.

Flekkefjord Sparebank Arena er den største av sitt slag i regionen, og vil bli et fyrtårn som er viktig for fremtiden, fortsetter Flikka.

– Flerbrukshallen kan symbolisere den offensive satsningen og den positive trenden som Flekkefjord nå er i. Den vil bidra til idrettsglede og gode minner som kan skape røtter og bidra til en sterk stedsidentitet som er svært viktig i forhold til at de unge skal ønske å komme tilbake til Flekkefjord og bosette seg. Det trenger vi for også i fremtiden for å ha et godt og levende lokalsamfunn, avslutter adm. banksjef Heidi Nag Flikka

Bli med adm. banksjef Heidi Nag Flikka og ordfører Torbjørn Klungland på en omvisning før åpningen av arenaen.

Se hva noen av brukerne av hallen ser mest frem til!

Gi oss tilbakemelding