Gå til sideinnhold
Aleksandra, Marius, Sebastian og Eirik

Er du vår nye summer intern 2024?

Er du student og på jakt etter relevant arbeidserfaring? Søk på vårt summer internship-program innen 28. februar.

Mars-614

Vi vil gjerne høre fra deg

Send din søknad og CV til [email protected] innen 28. februar.

Som en engasjert samfunnsbygger ønsker Flekkefjord Sparebank å tilby ungdom fra regionen «summer internships» med mulighet for å tilegne seg relevant arbeidserfaring.

Vi søker unge som tar høyere utdannelse innenfor studieretninger som er relevante for den kompetansen vi har behov for i banken. Eksempler på dette kan være økonomi, markedsføring, IT, eiendomsmegling, HR og annet.

Bli banksjef for en dag

Hvert år gir vi noen av studentene som blir tatt inn på vårt summer internship-program muligheten til å være banksjef for en dag. Da får man prøve seg på ulike arbeidsoppgaver som inngår i det å lede og administrere en lokalbank.

banksjef seb

Verdifull arbeidserfaring

– Vår visjon med å tilby dette er at i tillegg til at banken får tilført ressurser for å få utført viktige arbeidsoppgaver, så vil dette også forhåpentligvis gi lokal ungdom en verdifull arbeidserfaring som de vil kunne ta med seg videre i sin karriere. Vi ønsker også å synliggjøre lokalbankens rolle som en spennende kompetansearbeidsplass. I beste fall kan prosjektet også bidra positivt som et langsiktig rekrutteringstiltak,  sier adm. banksjef Heidi Nag Flikka, som selv startet sin arbeidskarriere som sommervikar i Flekkefjord Sparebank i 1995.

Gi oss tilbakemelding