Gå til sideinnhold
DSC08668

Bli med på vår digitaliseringsreise!

Flekkefjord Sparebank søker en dedikert leder innen IT og Digitalisering.

I denne nøkkelrollen vil du ta ledelsen i å utvikle og implementere strategiske initiativer som styrker vår digitale tilstedeværelse, og sikrer levering av førsteklasses digitale tjenester til våre kunder. Dine ansvarsområder inkluderer strategisk ledelse, effektiv prosjektledelse, sikkerhet og etterlevelse av regulatoriske krav, samt og utvikling.

Vi ser etter deg som vil være med på å forme vår digitale fremtid og bidra til å sette standarden for bankens digitale innovasjon. Du vil være et viktig knutepunkt, og samarbeide tett med større fagmiljøer innen bankbransjen heriblant vår samarbeidspartner av IT-løsninger og samarbeidende sparebanker. I denne rollen vil du være en del av vår utvidede ledergruppe.
 
Arbeidssted for denne rollen vil være Flekkefjord, Mandal eller Egersund. 

Hvem er du?  
Vi tror den rette kandidaten er proaktiv, med en betydelig gjennomføringsevne og evne til å operasjonalisere klart definerte mål. For å lykkes i denne rollen er det viktig å ha en grundig forståelse av dagens teknologiske trender og landskap. Vi verdsetter en tverrfaglig tilnærming, evnen til å se sammenhenger og en løsningsorientert tilnærming. 

Kommunikasjon er en sentral ferdighet, og vi verdsetter sterkt dine evner til å engasjere og involvere andre i organisasjonen. Med våre ambisjoner, ser vi etter deg som blir motivert av felles suksess, og det å kunne utvikle og motivere kollegaer. Vi søker etter deg som vil være en positiv kraft i organisasjonen og bidra til et dynamisk og samarbeidsorientert arbeidsmiljø. 

Av formell kompetanse ser vi for oss at du har høyere utdannelse på bachelor- eller masternivå innen et relevant fagområde, samt behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. Særlig relevant erfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet. 

Hva kan vi tilby deg? 
Vi tilbyr en unik mulighet til å bli en del av vårt team i en lokal bank som har en solid merkevare og høye ambisjoner. Her venter en spennende og variert rolle hvor du vil oppleve betydelig handlefrihet og ansvar, og du vil få være med på å påvirke bankens fremtidige suksess. 

I denne rollen vil du samarbeide med kompetente kolleger i et inspirerende og proaktivt arbeidsmiljø. Vi legger vekt på å skape en atmosfære der nysgjerrighet og initiativ blir verdsatt, og hvor du kan trives og utvikle deg. 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, markedsledende pensjonsordninger, gode forsikringer og fleksibel arbeidstid. Hos Flekkefjord Sparebank blir du en del av et dyktig, ambisiøst og uformelt miljø med stor takhøyde, hvor du får mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. 

Søknadsinformasjon 
Jefferson Wells samarbeider med Flekkefjord Sparebank i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no. 

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, ta gjerne kontakt med Jefferson Wells ved Amanda Garen, 404 14 347 / [email protected]  

Les mer og søk på stillingen her.

Gi oss tilbakemelding