Gå til sideinnhold
alle summer interns

Årets gaveutdeling av våre summer interns

Gjennom årets summer internship har vi delt ut hele 190.000 kr til valgfrie lag og foreninger. Les under for å se hvem som har fått støtte.

En av Flekkefjord Sparebank sine viktigste oppgaver som lokalbank er å støtte lokale bedrifter og foreninger. Helt siden bankens etablering i 1837 har vi vært en engasjert og ansvarlig samfunnsaktør som står sentralt i lokalsamfunnet. Vi gir sponsorstøtte til lokal kultur og idrett, samt støtte til gode initiativ for lokalsamfunnet gjennom vårt gavefond.

Vi legger stor vekt på å bidra til ulike formål som har en positiv effekt for lokalsamfunnet. Denne tradisjonen er med på å gjøre nærområdene til attraktive lokalsamfunn, noe som er til fordel for både lokale bedrifter og privatpersoner.

Prosjekt Håp

Per Fredrick Thorsen valgte å gi sitt bidrag til den lokale gjengen som driver Prosjekt Håp. Arbeidet deres er et initiativ som hjelper mange vanskeligstilte i området.

DSC01994
Lista bølgerytterforening

Anna Mathilde Adolfsen valgte å gi pengene til Lista bølgerytterforening. De har som formål å arbeide for interessen av brettbasert vannsport på Lista. Det viktigste målet deres er å få flere barn og unge interessert i disse fantastiske aktivitetene!

DSC02406
BUA Lyngdal

Vetle Rosfjord Loga valgte å støtte BUA Lyngdal. BUA jobber for at barn og unge skal få å prøve flere varierte aktiviteter ved å å låne ut utstyr til sport og friluftsliv.

DSC02439
Eiriks minne

Eiriks minne består av en gruppe unge mennesker fra Kvinesdal med et stort engasjement for spennende fritidsaktiviteter. Initiativet til å opprette en organisasjon som dette ble utløst av en tragisk badeulykke som skjedde sommeren 2011. Camilla Lønning har valgt å støtte denne gjengen.

DSC01978
Farsund og Lyngdal jeger- og fiskerforbund

Hvert år blir over 10.000 rådyrkalver drept eller lemlestet av slåmaskiner under førsteslåtten. Dronegjengen i Farsund og Lyngdal-JFF har reddet flest rådyrkalver i landet ved å bruke droner for å finne dem før høstingen starter. Natalie Tveiten valgte å støtte denne viktige innsatsen.

default
Experience Filadelfia Lyngdal

Experience Filadelfia er et årlig arrangement som samler mennesker for inspirasjon og fellesskap gjennom ulike aktiviteter, foredrag og konserter. Dette bidrar til et større fokus på personlig utvikling og samfunnsengasjement. Mia Helene Berg har valgt å støtte Experience Filadelfia.

DSC02351
Flekkefjord Karateklubb

Victoria Hafredal valgte å støtte Flekkefjord Karateklubb som jobber med å lære bort selvforsvar og trygghet, samt disiplin og respekt blant medlemmene. Klubben skaper et inkluderende fellesskap som engasjerer ungdom i aktiviteter, samtidig som de arrangerer og deltar i konkurranser som samler lokalsamfunnet.

DSC02175
Konsmo IL

Konsmo IL er en viktig aktør i Konsmo med et bredt spekter av tilbud som fotball, håndball, frisbeegolfbane og ski. Klubben fremmer fysisk aktivitet og helse for mennesker i alle aldre, samtidig som den bygger et sterkt fellesskap gjennom idrett og lek. Erlend Birkeland Omdal valgte å støtte idrettslaget i hjembygda hans.

DSC02385
Lysbuen i Egersund

Lysbuen i Egersund fikk støtte fra Thea Sleveland og har et mangfold av aktiviteter og tilbud. Senteret fokuserer på å skape et inkluderende miljø hvor barn, unge og voksne kan delta i ulike fritidsaktiviteter, kurs og arrangementer. Tilbudet er rettet mot personer som ikke deltar i eller som er pensjonert fra varig tilrettelagt arbeid.

IMG_0028
Flekkefjord Museum

Maiken Sanelma Vinningland ga sitt bidrag til Flekkefjord Museum. Arbeidet deres med lokalhistoriske utstillinger, samt varierende kunst og kulturhistoriske utstillinger i Sjøbuene gjennom året. Om sommeren har de også guidede byvandringer i Flekkefjord.

DSC01942
Flekkefjord Bridgeklubb

Marius Dalemark Austad valgte å støtte bridgeklubben i Flekkefjord. Han er selv medlem, men ønsket at pengene skulle gå til deres juniorarbeid. Juniorarbeidet skal hjelpe å dyrke frem nye lokale bridgespillere.

DSC01853 lysere
Terningen

Terningen er et gratis møtepunkt for folk i alle aldre. Her kan man komme sammen to ganger i uken for å spille brettspill. Initiativet drives av ildsjeler som Thom-Åge Klungland, hans bror Kim Ruben Klungland, og flere andre som har bidratt med utallige dugnadstimer for å få dette til å gå rundt. Marthe Myrvang Johannessen valgte å støtte denne flotte gjengen.

DSC01894
Teknisk Senter

Teknisk Senter i Flekkefjord fikk støtte av Anja Isabel Eikeland. Initiativet ble etablert som en satsing for å øke interessen for yrkesfag, teknologi og realfag, redusere frafallet i videregående skole, samt gjøre overgangen mellom skole og yrkesliv lettere.

DSC02212
Blå Kors – Barnas stasjon Lister

Caroline Våge Skårdal ville gi sitt bidrag til Blå Kors. De arrangerer fritidsaktiviteter, turer og fellesskap som skaper glede og mestring for barn. De jobber for å skape trygghet og tilhørighet for hele familien.

IMG_5912 copy
Mandalskameratene

På Benjamin Knutsen Douiaeb sin banksjef for en dag fikk han mulighet til å dele ut 25.000 kr. Denne gaven valgte han å gi til Mandalskameratene. De arrangerer «løkkefotball» i helger og i ferier, hvor barn og unge kan spille fotball utenfor vanlige treningstider.

DSC02634
Hågåsens venner

Rine Åsly sin gave på 25.000 kr under banksjef for en dag gikk til Hågåsens venner på Hidra. Deres arbeid med å ivareta og vise fram denne flotte turistattraksjonen var en stor motivasjon for henne til å støtte denne gjengen.

DSC02614

Gi oss tilbakemelding