Gå til sideinnhold

Se hvem som deltar på årets summer internship program

Gruppebilde - Summer interns 2022

Vi gjentar fjorårets suksess med summer internship, hvor ungdommer under høyere utdanning får prøve seg i Flekkefjord Sparebank.

– Vi har et ønske om at unge med høyere utdannelse vender hjem etter studiene, og da er det viktig at vi skaper attraktive arbeidsplasser for dem, sier administrerende banksjef Heidi Nag Flikka.

De følgende studentene kom gjennom nåløyet i år:
Kristian Andreassen, Frida Marie Hindersland, Sander Risnes, Lene Mari Hamre Halvorsen, Synne Rudolfsen, Haakon Lende, Rine Åsly, Thomas Abrahamsen og Alexander Helle. De fire førstnevnte vil holde til i henholdsvis Farsund, Lyngdal, Kvinesdal og Moi, mens de resterende kandidatene vil være plassert ved bankens hovedkontor i Flekkefjord.

Mandag 27. juni var det oppstart på årets summer internship. De to første dagene gikk til å bli kjent med bankens historie, kollegaer og interns. Gruppeoppgaver og team-building sto på programmet, og det ble avsluttet med bading på Grønnes.

Grønnes hopp

Alle studerer innenfor fag som er relevante for bankens kompetansebehov. Årets kandidater er i hovedsak studenter innen økonomi, markedsføring og IT. De vil nå få bryne seg på oppgaver relatert til deres studieretning.

– I tillegg til at de lokale ungdommene får verdifull arbeidserfaring, vil vi få brukt deres kompetanse til å utføre viktige oppgaver i den daglige driften av banken, sier Flikka.

Administrerende banksjef Heidi Nag Flikka håper at dette vil inspirere flere bedrifter i regionen til å engasjere seg blant de unge.

– Fremover håper vi at det er flere lokale bedrifter som vil gi lokal ungdom tilsvarende muligheter. Det er viktig å synliggjøre hvilke jobbmuligheter som finnes lokalt slik at vi ikke går glipp av verdifull kompetanse i fremtiden, avslutter Heidi Nag Flikka.

Gi oss tilbakemelding