Gå til sideinnhold
Timmy-1-910x500

Bedre service finner man ikke

Bensinstasjondriver og «bilvask-konge» Timmy Gundersen fra Lyngdal er en mann med mange jern i ilden. Da er det godt å ha en serviceinnstilt lokalbank som gjør hverdagen litt enklere.

– Jeg har alltid mange baller i lufta, og det er mye «armer og bein». Jeg er veldig sosial og jeg liker at det skjer mye rundt meg. Slik beskriver businessmannen Timmy Gundersen seg selv. Han er et kjent fjes i Lyngdal, og hilser på alle.

I 35 år har han drevet egen business. For tiden er han eier og driver av Cirkle K-stasjonen i sentrum i Lyngdal.

– Den har jeg drevet helt siden den het BP. Deretter ble det Norol, så Statoil og nå Cirkle K, forteller Gundersen.

Timmy-2-2048x1368

I tillegg driver han bilvaskesenteret Rom Bilvask i Handelsparken, som åpnet i 2016.

– Her har jeg det beste vaskeanlegget som er på markedet. Jeg er veldig opptatt av kvalitet og at kundene mine skal være fornøyde. Jeg kjenner de fleste kundene mine, derfor er det selvsagt viktig at de skal få den beste servicen, sier Timmy Gundersen mens han viser frem praktanlegget i Handelsparken.

På hjemmefronten er det også nok å ta seg til. Med kone, barn og barnebarn er det alltid mye som skjer, og med hus, hytte og en massevis av kjøretøy er det mye skal passes på og vedlikeholdes.

Timmy-5-scaled

Skiftet bank

For at alt skal «gå rundt» er Timmy Gundersen avhengig av en god bank på laget. Nylig skiftet han til Flekkefjord Sparebank etter at en av sønnene ble kunde.

– Det var egentlig litt tilfeldig, for da en av sønnene mine skulle ta opp boliglån, kom også jeg i kontakt med lokalbanken, og etter noen samtaler skiftet jeg bank ganske kjapt. Både med alt av mitt private og forretningsmessige. Nå er jeg totalkunde i Flekkefjord Sparebank, fastslår Gundersen.

Han har ikke angret på den avgjørelsen.

– Flekkefjord Sparebank utmerker seg spesielt med tanke på den personlige oppfølgingen. I fare for å høre litt gammeldags ut, har jeg savnet at man bare kan stikke innom, eller ringe til en fast kunderådgiver, når det er noe jeg trenger hjelp til. Det kan jeg i Flekkefjord Sparebank. Det er en moderne bank, men også en bank som har beholdt den gode gammeldagse servicen. At jeg kan stikke innom kontoret og bli tatt godt i mot hver gang, det setter jeg veldig pris på, forklarer Timmy Gundersen.

Han er ukentlig innom banklokalene i sentrum.

Timmy-4-2048x1368

Flekkefjord Sparebank utmerker seg spesielt med tanke på den personlige oppfølgingen

Timmy Gundersen

– Før jeg skiftet bank måtte jeg bestille vekslepenger, og jeg måtte betale for å levere inn nattsafen. Det trenger jeg ikke lenger. Nå kan jeg spasere inn og få ordnet både vekslepenger og levere nattsafe når det passer meg. Det er en betydelig besparelse for meg, sier Timmy Gundersen.

Totalleverandør


Leder for bedriftsmarkedet Kim Ingebretsen forteller at Flekkefjord Sparebank er en totalleverandør av finansielle tjenester til bedrifter.

Timmy-9-2048x1368

Vi tilbyr lån, kontoer, betalingsløsninger, leasing, pensjonsordninger og forsikringsprodukter tilpasset kunden

Kim Ingebretsen

Han mener det er flere fordeler med å velge lokalbanken.

– Vi har bedriftsrådgiver på alle våre kontorer som har solid kompetanse, og som kjenner det lokale næringslivet og markedet. Vi vet hvilke utfordringer som kan dukke opp for bedriftene, påpeker Ingebretsen.
Flekkefjord Sparebank ønsker å være en «sparringspartner» for sine næringskunder.

– Vi hjelper med mye mer enn bare produkter. Vi ønsker at kundene skal komme inn her, ta seg en kaffekopp, og diskutere og få råd fra oss, oppfordrer Kim Ingebretsen.

Kontorleder for privatmarked Gyro Eftestøl mener det er lurt å bli totalkunde i banken.

Timmy-8-2048x1368

Den store fordelen er selvsagt at man da har alt samlet på ett sted. Det gjør det langt enklere å ha god oversikt over økonomien sin

Gyro Eftestøl

Vi tilbyr alle typer lån, forsikring og spareprodukter, og som kunde i Flekkefjord Sparebank får du en fast kunderådgiver å forholde deg til

Gyro Eftestøl

Gi oss tilbakemelding