Gå til sideinnhold
Bruk dette

Hils på vår nye summer intern, Marthe Myrvang Johannessen!

Denne sommeren har banken rekordmange summer interns. I ukene fremover skal hver av disse bli presentert, og i dag er det Marthe Myrvang Johannessen sin tur.

Hvem er du?

Jeg heter Marthe Myrvang Johannessen, er 20 år gammel og kommer fra Flekkefjord. Etter å ha studert grunnmedisin i Spania i fjor, flyttet jeg tilbake til Sørlandet og har nylig fullført mitt første år på en bachelorgrad i IT og informasjonssystemer ved UiA.

Hvorfor søkte du?

Jeg søkte fordi jeg hadde hørt positive tilbakemeldinger om programmet fra tidligere deltakere, og ønsket å utforske karrieremulighetene i banken samt å skaffe relevant arbeidserfaring.

Hvilken avdeling er du med i?

Jeg jobber i avdelingen for salg, marked og organisasjonsutvikling (+IT) og holder for tiden på med å analysere bankens kundemøtedesign. Dette innebærer å evaluere alle kontaktpunkter som kunden har, både fysiske og digitale, med mål om å identifisere og foreslå mulige forbedringer.

+ dette
Hva er det beste med internshipet?

Det beste med internshipet er å kunne anvende kunnskapen jeg har opparbeidet meg gjennom studiene i praksis. Det er spesielt stas å ha fått muligheten til å gjøre dette i min hjemby og med så mange hyggelige mennesker.

Hvilke planer har du for fremtiden?

Hvis jeg får muligheten til å begynne å jobbe etter bachelorgraden, vil jeg mest sannsynlig gripe den sjansen. Nøyaktig hvor jeg vil ende opp, er jeg ikke sikker på ennå. Jeg tar det som det kommer og er åpen for muligheter som måtte komme min vei.

og dette
«Fun fact» om deg selv

Jeg ønsker sterkt at UNO-reverskortet skal anerkjennes som en genuin del av samfunnet.

Gi oss tilbakemelding