Gå til sideinnhold
MicrosoftTeams-image

Velkommen til vår nye nettside

De over 10 år gamle nettsidene våre har blitt byttet ut med et flunkende nytt design. Ta en titt, vi håper at du liker den!

Vi har hele tiden hatt deg som kunde i fokus når vi har jobbet med de nye nettsidene våre. Det vil si at de nye nettsidene nå blir mer tilpasset kundenes bruk, enten du besøker banken på PC, nettbrettet eller via mobilen. Siden har også fått et nytt design med nye løsninger på meny, logg inn-knapp og innhold.

Vår ambisjon er å være en bank som setter kundene våre i fokus – og derfor er vi er veldig fornøyde med de nye nettsidene som vi håper gir kundene en enda bedre brukeropplevelse. Det har vært viktig for oss at brukergrensesnittet ble tilpasset vår digitale tidsalder og de kravene til sømløshet det krever.

De nye nettsidene er laget basert på innsikt og brukertesting for sikre oss at du som kunde finner frem på nettsidene. Det er gjort en omfattende jobb med å rydde opp i gammelt innhold og sikre et fleksibelt design som gir en mer levende nettside over tid. Sidene blir også raskere å laste inn. I tillegg har vi tenkt bærekraft i alle ledd.

Det vil foregå en kontinuerlig optimalisering og forbedringer av sidene fortløpende etter lansering.

Gi oss tilbakemelding