Gå til sideinnhold
Logg inn

"Flekkefjord Sparebank har god og spesifikk kunnskap om det lokale næringslivet. I et svært hektisk marked er behovet for raske beslutninger stort. Da er det fantastisk å ha en lokalbank som alltid er tilgjengelig og som er i stand til å ta kjappe beslutninger."

- Adm. direktør i Green Yard, Hans Jørgen Fedog

Nyheter bedrift

Krav om regnskapsgodkjente betalinger (RGB) fra 1. juni 2021

På grunn av myndighetspålagte krav må alle betalinger som sendes via fil ettergodkjennes i NettBedrift eller være godkjent i regnskapssystem som benytter RGB. De fleste leverandører har allerede tilrettelagt for dette slik at du kan godkjenne betalinger direkte fra regnskapssystemet. Sjekk med din leverandør hva som gjelder.

Les mer

Enige om overdragelse av pensjonsporteføljen

Nordea Liv AS og Frende Forsikring er enige om overdragelse av pensjonsporteføljen fra Frende til Nordea Liv, og et langsiktig samarbeid med de 15 Frende-bankene om distribusjon av pensjonsprodukter.

Enige om overdragelse av pensjonsporteføljen

Likviditetslån med statsgaranti

Dette er en krevende situasjon for bedrifter i regionen vår, og vi vet at mange er bekymret for fremtiden. Nå kan små og mellomstore bedrifter søke likviditetslån for å komme seg gjennom den vanskelige tiden.

Les mer

Ny leder på bedriftsmarkedet

Vi har ansatt Kim Ingebretsen (45) fra Lyngdal som ny leder for bedriftsmarkedet. Kim Ingebretsen vil også inngå som en del av bankens toppledergruppe. Kim Ingebretsen vil tiltre stillingen i løpet av våren 2021.

Les mer

Vipps bedrift

Vipps for bedrift er perfekt enten du har en større bedrift eller driver innsamling til idrettslaget. Kundene dine får et enkelt alternativ til kort og kontanter, og du får penger rett inn på konto.

Vipps bedrift

Våre rådgivere

Stian Tønnessen

Bedriftsrådgiver
38 32 00 30

Gunvor Hammersmark

Kunderådgiver
38 32 00 24

Atle Vidringstad

Bedriftsrådgiver
38 32 00 31

Til toppen